Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φολέγανδρος: Ξεσπούν οι γονείς της 26χρονης για τον 30χρονο - «Είναι άνανδρος και αλήτης»

Φολέγανδρος: Ξεσπούν οι γονείς της 26χρονης για τον 30χρονο – «Είναι άνανδρος και αλήτης»

«Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή, αλλά στους κακούς ανθρώπους», λέει οργισμένη η μητέρα της Γαρυφαλλιάς.

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς της Γαρυφαλλιάς, η οποία δολοφονήθηκε με τόσο άνανδρο τρόπο από τον 30χρονο σύντροφό της κατά τις διακοπές τους στη Φολέγανδρο.

Σε νέες τους δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, οι γονείς της 26χρονης εκφράζουν τη θλίψη και την οργή τους για το γεγονός ότι έστειλαν το κοριτσάκι τους για διακοπές και αυτό δεν γύρισε ποτέ. Οι ίδιοι, τα άλλα τρία αδέρφια της και η τοπική κοινωνία του Βέλου Κορινθίας προσπαθούν να διαχειριστούν την ανείπωτη αυτή τραγωδία…

«Σπούδαζε τόσα χρόνια, πήγαινε για πρώτη φορά διακοπές μόνη της με έναν άντρα που γνώριζε λίγο και τη σκότωσε», είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η Γαρυφαλλιά προσπάθησε να πάει στο λιμάνι του νησιού για να φύγει, αλλά ο φονιάς την πρόλαβε.

«Ήταν η πρώτη της σχέση, έμπλεξε χωρίς να καταλάβει. Αυτός ο άνδρας πρέπει να σαπίσει [στη φυλακή]», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μητέρα Γαρυφαλλιάς: «Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή αλλά στους κακούς ανθρώπους»

Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την κόρη της, ένα «αξιόλογο πλάσμα, δώρο για όλους γύρω της», όπως επισημαίνει. Μάλιστα, ραγίζει καρδιές λέγοντας πως δεν μίλησε στο τηλέφωνο την τελευταία μέρα με την 26χρονη, δεν πρόλαβε να της πει πόσο την αγαπά και τη θαυμάζει…

Η χαροκαμένη μάνα εκφράζει την οργή της για τον γυναικοκτόνο: «Είναι άνανδρος και αλήτης, πήρε την κόρη μου. Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή αλλά στους κακούς ανθρώπους και τις κακές συμπεριφορές».

Και προσθέτει: «Πήρε ένα κορίτσι εκεί και δεν το προστάτευσε. Είναι άνανδρος».

«Καταλαβαίνω την άλλη μάνα, έχει και αυτή τον πόνο της, αλλά δυστυχώς γέννησε έναν δολοφόνο».

Για τη σχέση των δύο νεαρών παιδιών, είπε: «Δεν μιλούσε πολύ για τη σχέση της, δεν τον ήξερα ούτε φυσιογνωμικά. Μου έλεγα απλά πως όλα πάνε καλά».

Τέλος, η μητέρα της Γαρυφαλλιάς αναφέρεται στην αναγκαιότητα να εκπαιδεύουν οι γονείς τα παιδιά τους – και ειδικά τους γιους τους.

Τα λόγια της είναι καθηλωτικά: «Πιστεύω στη Δικαιοσύνη, θα τιμωρηθεί. Γιατί να συμβαίνουν αυτά: μια άλλη Γαρυφαλλιά, η Καρολάιν, η οποιαδήποτε κοπέλα; Δεν μεγαλώνουμε αγόρια με ανδρισμό; Είναι άνδρες αυτοί; Ένα κορίτσι τι το έκανε; Πήγαν απλά διακοπές, τσακώθηκαν και την πέταξε από το γκρεμό;».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024