
Φολέγανδρος: Πώς κατάφεραν οι Αρχές να συλλάβουν τον δολοφόνο – Τι λέει εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ
Επιθετικός ο 30χρονος δολοφόνος της Φολέγανδρου μετά τη σύλληψή του
Μία ακόμη γυναικοκτονία ήρθε να συγκλονίσει το Πανελλήνιο και να σκορπίσει την θλίψη στην οικογένεια της 26χρονης η οποία έχασε τη ζωή της από τον 30χρονο φίλο της ο οποίος, όπως αποκάλυψε, την έσπρωξε από τα βράχια επειδή είχαν… καυγαδίσει.
Μιλώντας στον ΣΚΑI, η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ Άννα Ευθυμίου, δήλωσε ότι η αρχική επικοινωνία με τον 30χρονο ήταν δύσκολη.
Οδηγήθηκε αρχικά στο λιμεναρχείο Φολεγάνδρου και μετά στο αστυνομικό τμήμα όπου, κατόπιν συζήτησης, ομολόγησε την πράξη του.
«Ήταν επιθετικός αρχικά, αλλά με διαπραγματεύσεις πείστηκε να παραδοθεί. Ο ίδιος υποστήριξε ότι τσακώθηκαν, έτσι βγήκε το αυτοκίνητο έκτος πορείας, και στη συνέχεια την έσπρωξε προς τη θάλασσα», τόνισε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.
Έχει υποστηρίξει ότι στη συνέχεια κατέβηκε κάτω για να τη βοηθήσει όπου τη βρήκε νεκρή. Όλα τα στοιχεία εξετάζονται από την εγκληματολογική υπηρεσία, εξήγησε η κ. Ευθυμίου.
Σημειώνεται ότι την Τρίτη (20/07/2021), ο δράστης θα οδηγηθεί στον ανακριτή.
- Πετράλωνα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την κατάρρευση της πολυκατοικίας – Σοβαρά ερωτήματα για ελλιπή μέτρα αντιστήριξης
- Η ζωή μας σε μια οθόνη: Πόσο μέρος του χρόνου μας περνάμε στα social media
- Τα χρήματα που θα πάει ο Μπογκντάνοβιτς από τους Ρόκετς
- Ένα σπίτι γεμάτο ιστορία ανοίγει ξανά την πόρτα του στο Δήμο Σκύρου
- Τσουκαλάς: Η πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ για το 35ωρο κινητοποίησε ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις παρά τη δαιμονοποίησή της
- Αργύρης Εφταλιώτης: Ο Τουργκένιεφ της πεζογραφίας μας



