Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φολέγανδρος: Ανήμερα της γιορτής της το τελευταίο αντίο στην άτυχη Γαρυφαλλιά

Φολέγανδρος: Ανήμερα της γιορτής της το τελευταίο αντίο στην άτυχη Γαρυφαλλιά

Η Γαρυφαλλιά είχε υποψίες ότι ο 30χρονος παρακολουθούσε το κινητό της

To τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι σήμερα στις 6 το απόγευμα, στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Βέλο Κορινθίας στη Γαρυφαλλιά που δολοφονήθηκε στην Φολέγανδρο από τον 30χρονο φίλο της.

Κανένας δεν φανταζόταν ότι το νήμα της ζωής της θα κοβόταν τόσο απότομα και τόσο άδικα, στις πρώτες διακοπές που έκανε τα τελευταία χρόνια, όπως είπε η μητέρα της. Ο δήμαρχος Βέλου – Βόχας, Αννίβας Παπακυριάκος μίλησε αποκλειστικά στο Korinthostv.gr και δήλωσε ότι όλοι είμαστε συγκλονισμένοι μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος: Όλη η κοινωνία είναι άφωνη! Ειδικά με την οικογένεια της κοπέλας είμαστε οικογενειακοί φίλοι. Είναι πραγματικά συγκλονιστικό, να φεύγουν δύο παιδιά για διακοπές και να γίνεται αυτό.

Η ομολογία του δράστη

Κατά την ομολογία του, ο 30χρονος δολοφόνος επικαλέστηκε συχνούς τσακωμούς μεταξύ του ζευγαριού που βρισκόταν στο νησί για διακοπές.

Σύμφωνα με τη συμπληρωματική κατάθεση του 30χρονου, όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής από έναν τσακωμό που είχαν επειδή πήραν «λάθος» δρόμο. Το ζευγάρι ήθελε να πάει σε άλλη τοποθεσία του νησιού αλλά κάπου έχασε το δρόμο.

Αυτό ήταν η αιτία για να ξεκινήσει ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ του 30χρονου και της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που οδήγησε στον θάνατό της. Ο 30χρονος μάλιστα, άρχισε να κατηγορεί την 26χρονη ότι εκείνη έφταιξε που έχασαν το δρόμο για τον προορισμό τους.

Όπως τόνισε ο ίδιος, καθώς τσακώνονταν μέσα στο αυτοκίνητο, ο 30χρονος έκανε μια απότομη κίνηση και τράβηξε κατά λάθος το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το ΙΧ να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει στα βράχια.

Τότε η 26χρονη Γαρυφαλλιά σοκαρισμένη και θυμωμένη, βγήκε  από το αυτοκίνητο. Η συνέχεια ήταν ο εφιαλτική καθώς ο 30χρονος την ακολούθησε, φέρεται να τη χτύπησε με αγριότητα και στη συνέχεια να την έσπρωξε από ύψος, με αποτέλεσμα αυτή να πέσει πρώτα στα βράχια και μετά στη θάλασσα.

Τι φοβόταν η Γαρυφαλλιά

Σύμφωνα με τον δικηγόρο και φίλο της οικογένειας, Αλέξη Κούγια, η μητέρα της Γαρυφαλλιάς , του εκμυστηρεύτηκε τις υποψίες που είχε η κόρη της ότι ο 30χρονος παρακολουθούσε το κινητό της.

«Η επαφή της κοπέλας με τον συγκεκριμένο νεαρό ήταν τον τελευταίο ένα χρόνο περίπου. Οι γονείς της δεν τον είχαν δει αλλά πληροφορίες για την προσώπικότητά του είχαν μόνο από την κόρη τους. Ο πατέρας του 30χρονου είναι δάσκαλος στο επάγγελμα και η μητέρα νηπιαγωγός ενώ ο νεαρός είχε σπουδάσει πληροφορική. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησαν το παιδί τους να πάει για πρώτη φορά διακοπές με τον φίλο της γιατί πίστεψαν ότι ο νεαρός είναι από καλή οικογένεια. Το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα μου εκμυστηρεύτηκε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, η κόρη της είχε μια ανησυχία. Είχε ρωτήσει τη μητέρα της αν ήταν δυνατόν να διαπιστώσει αν παρακολουθείται το κινητό της τηλέφωνο κι αν μπορούσε κάποιος να πληροφορείται το περιεχόμενο των μηνυμάτων της κοπέλας. Μετά από μια έρευνα που έκανε η μητέρα της διαπίστωσε και της απάντησε ότι αυτό είναι εφικτό» είπε ο Αλέξης Κούγιας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΜΕGA.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024