Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Μητέρα καταφέρνει να γλυτώσει το παιδί της από τα χέρια του επίδοξου απαγωγέα

ΗΠΑ: Μητέρα καταφέρνει να γλυτώσει το παιδί της από τα χέρια του επίδοξου απαγωγέα

Μία μητέρα καταφέρνει να κρατήσει την ψυχραιμία της όταν άνδρας αρπάζει το παιδί της μέσα στον δρόμο. Η ίδια καταφέρνει να το πάρει πίσω μέσα από το αυτοκίνητο του επίδοξου απαγωγέα.

Στην Νέα Υόρκη, μία μητέρα καταφέρνει να σώσει τον πεντάχρονο γιο της από τον επίδοξο απαγωγέα που άρπαξε το παιδί από τον δρόμο.

Το περιστατικό που συνέβη στο Κουίνς καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεί του άνδρα.

«Είπα, Θεέ μου τα παιδιά μου, Θεέ μου το αγόρι μου» δήλωσε στην τοπική τηλεόραση η Ντίαζ Λόπεζ, που εξήγησε πως το ένστικτο της μητρότητας είναι εκείνο που την όπλισε ώστε να αντιδράσει με διαφορετικό τρόπο.

«Πρέπει να κάνεις ότι είναι απαραίτητο, με κάθε κόστος. Το αυτοκίνητο ήταν απλά παρκαρισμένο εκεί. Δεν φανταζόμουν ότι ο άνδρας αυτός θα έβγαινε από το αυτοκίνητο και θα άρπαζε τον γιο μου. Πρέπει να είναι κανείς πάντα σε εγρήγορση και να μην μιλά στο τηλέφωνό του» συμπλήρωσε η μητέρα.

Ένα μπορντό Ι.Χ. σταματά απότομα στην άκρη του δρόμου με τον οδηγό του να βγαίνει από αυτό και να αρπάζει το μικρό παιδί από τα χέρια της μητέρας του.

Στη συνέχεια εκείνη και άλλοι περαστικοί προσπαθούν να αποσπάσουν το παιδί από τον επίδοξο απαγωγέα, με τη μητέρα να καταφέρνει να το τραβήξει από το παράθυρο του συνοδηγού. Αμέσως μετά ο δράστης βάζει μπρος και διαφεύγει, παρά την προσπάθεια περαστικών να τον σταματήσουν.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024