Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θυμάστε τον Σουλεμάνα; Πήρε μεταγραφή 15 εκατομμύρια ευρώ

Θυμάστε τον Σουλεμάνα; Πήρε μεταγραφή 15 εκατομμύρια ευρώ

Η Ρεν ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου ταλαντούχου εξτρέμ, Καμαλντίν Σουλεμάνα, για τον οποίο είχε δείξει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός, δίνοντας 15 εκατομμύρια ευρώ στη Νόρτζελαντ.

Ο Καμαλντίν Σουλεμάνα αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του σκανδιναβικού ποδοσφαίρου και από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του.

Από τον Μάιο, ο 19χρονος εξτέρμ της Νόρτζελαντ είχε προξενήσει το ενδιαφέρον από αρκετά κλαμπ που αγωνίζονται στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μεταξύ άλλων η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Άγιαξ, η Λεβερκούζεν και η Λίβερπουλ, ενώ και ο Ολυμπιακός παρακολουθούσε την περίπτωσή του.

Ωστόσο, ο Σουλεμάνα δεν κατέληξε σε καμία από τις παραπάνω ομάδες, καθώς σήμερα η Ρεν ανακοίνωσε την απόκτησή του από τη Νόρτζελαντ αντί 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ταλαντούχος Γκανέζος πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του, το οποίο θα έχει ισχύ έως το 2026, και σύμφωνα με τα μέσα της Δανίας, θα εισπράξει το ποσό των 20.000.000 ευρώ από τη Ρεν.

Αναμφίβολα αποτελεί μια σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ της γαλλικής ομάδας, καθώς ο Σουλεμάνα σε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Νόρτζελαντ μέτρησε 14 γκολ και 8 ασίστ.

Sports in

Οι συνομιλίες που μπορεί να τερμάτιζαν τον πόλεμο στην Ουκρανία - Η κρυφή ιστορία της διπλωματίας που απέτυχε

Τι συνέβη; Πόσο κοντά ήταν Ρωσία και Ουκρανία στο να τερματίσουν τον πόλεμο; Και γιατί δεν οριστικοποίησαν ποτέ μια συμφωνία;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024