Επίσημη πρόταση για τον Μάνουελ Λοκατέλι φέρεται να κατέθεσε η Γιουβέντους στη Σασουόλο.
Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα και τον έγκυρο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Γηραιά Κυρία έριξε την πρώτη της πρόταση στο τραπέζι για τον ιταλό μέσο, που εντυπωσίασε σε πολύ μεγάλο βαθμό στο Euro με τη φανέλα της Σκουάντρα Ατζούρα.
Όπως αναφέρει ο Ιταλός, η Γιουβέντους έστειλε την πρώτη επίσημη πρόταση η οποία έχει να κάνει με μονοετή δανεισμό έως το τέλος της σεζόν και υποχρεωτική αγορά το Μάιο, με τη ρήτρα να φθάνει στα 30 εκατομμύρια ευρώ.
Η Σασουόλο, από την άλλη, επιθυμεί τουλάχιστον 40 εκατομμύρια, την ώρα που η Άρσεναλ παρακολουθεί στενά την υπόθεση και περιμένει εξελίξεις γύρω από το θέμα.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.