Ο Κάιπερς νίκησε τον Βόλο (2-1)
Η ομάδα της Μαγνησίας ηττήθηκε σε φιλικό από την Μαλίν με 2-1 – Ο Κάιπερς σκόραρε το δεύτερο γκολ των Βέλγων, ενώ ο Βόλος είχε δοκάρι με τον Μπαρτόλο.
Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο, ο Βόλος ηττήθηκε με 1-2 από τη Μαλίν.
Οι Βέλγοι, οι οποίοι την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, προηγήθηκαν στο 29ο λεπτό με τον Σχουφς, για να ισοφαρίσει ο Βόλος στο 66ο λεπτό με τον Φερνάντεζ. Η Μαλίν έφτασε στη νίκη στο 67ο λεπτό με τον Κάιπερς, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.
Η ομάδα του Βόλου είχε δοκάρι με τον Μπαρτόλο, στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.
Ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, ξεκίνησε με τους Κλέιμαν, Κούζντρα, Γκρίλο, Ρομέρο, Φερράρι, Λογαρά, Μπαριέντος, Φερνάντες, Βοϊτκόφσκι, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι, Παπαδόπουλος, Ροσέρο, Γκιουλέν, Νίνης, Πουρίτα, Τριανταφύλλου, Τερεζίου, Ακριβόπουλος, Κύρκος.
- Μπαρτζώκας: «Όπου πηγαίνω μου λένε, πάμε για το 5ο ευρωπαϊκό»
- Αγγελόπουλοι για Παπανικολάου, Ντόρσεϊ και Γουόκαπ: «Όταν η ομάδα πετυχαίνει θέλουν περισσότερα, όταν ο παίκτης σέρνεται…»
- Και νέα φανέλα και Μοντέρο: Διπλή ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό! (vid, pics)
- Αμετανόητη η γερουσιαστής της Παραγουάης: «Ο Εμπαπέ δεν ξέρει καν πού πέφτει η χώρα μου, ας βρει δικηγόρο»
- Η απόλυτη περιγραφή της ανατροπής κόντρα στην Αίγυπτο: Ο Αργεντινός σπίκερ τα… έσπασε όλα! (vids)
- Ριβάλντο για Μέσι: «Τι να πει κανείς… είναι απίστευτος!» (pic)
- Ο Μπατούμ έρχεται στη Euroleague για τη Βιλερμπάν
- Ο Μέσι εξήγησε γιατί… λύγισε μετά την επική ανατροπή της Αργεντινής επί της Αιγύπτου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442