Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Εμεινε ελεύθερος ο Χαραλαμπόπουλος

Ολυμπιακός: Εμεινε ελεύθερος ο Χαραλαμπόπουλος

Ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποίησε την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και ο 24χρονος φόργουορντ έμεινε ελεύθερος.

Την επόμενη μπασκετική του στέγη αναζητά πλέον ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποίησε την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του 24χρονου άσου και ο διεθνής φόργουορντ έμεινε ελεύθερος.

Οι Ερυθρόλευκοι έκριναν ότι είναι πολλά τα 250.000 ευρώ που έπρεπε να πάρει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, εάν ενεργοποιούσαν την οψιόν και αποφάσισαν να κάνουν πίσω και να αφήσουν ελεύθερο τον 24χρονο, που δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μπαρτζώκα. Ο διεθνής άσος φεύγει από το μεγάλο λιμάνι, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Πειραιά και πλέον βγαίνει στην αγορά για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Χαραλαμπόπουλος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ως ένας ταλαντούχος παίκτης, που μπορεί μέσα από σκληρή δουλειά να εξελιχθεί και να φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά δεν κατάφερε να δείξει το ταλέντο του και μοιραία αποχωρεί από το ερυθρόλευκο ρόστερ. Στην περσινή Euroleague ο 24χρονος είχε μέσο όρο 2.5 πόντους (75% στα δίποντα, 15.8% στα τρίποντα και 33.3% στις βολές) και 0.6 ριμπάουντ σε 7:32 λεπτά συμμετοχής.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024