Στην εκπομπή «Σου Κου Family» βρέθηκε ο Γιώργος Κόρομι για να αφηγηθεί τις περιπέτειές του στο Survivor.

poster
Ήταν από εκείνους που ξεχώρισαν στο παιχνίδι επιβίωσης τόσο με θετικό πρόσημο όσο και με αρνητικό ειδικά μετά το συμβάν με το ψάρι και τον Τριαντάφυλλο.

Πολλά όσα ακούστηκαν τότε για εκείνον, τα οποία περισσότερο αποκάλυψε ότι πείραξαν τους γονείς του.

«Τα αρνητικά σχόλια ήταν τα πιο πολλά για το ψάρι που δεν έδωσα στον Τριαντάφυλλο και πείραξαν περισσότερο τους γονείς μου, εμένα καθόλου, γιατί είμαι ρεαλιστής. Ο κόσμος δεν έχει δει τι έχει συμβεί, δεν ξέρει τον λόγο που το έκανα, δεν ξέρει τι έχουμε ζήσει» είπε.

Ο ίδιος δήλωσε πως δεν μετάνιωσε για την επιλογή του να μην μοιραστεί την ψαριά του με τον τραγουδιστή διότι ενώ εκείνος έκανε ό,τι μπορούσε για να συνδράμει την ομάδα του ο Τριαντάφυλλος δεν έκανε την παραμικρή προσπάθεια να βοηθήσει στο οτιδήποτε.

«Στο Survivor ο καθένας ήταν με τις δεξιότητές του. Εμένα ήταν το ψαροντούφεκο και κάποιες κατασκευές. Όταν εγώ κάνω ψαροντούφεκο και με εξαντλούσε, θέλω ο καθένας να βοηθάει. Βοήθησε με έστω στο να καθαρίσουμε τα ψάρια , να πλύνουμε τα πιάτα, να ανάψουμε φωτιά… Οπότε δεν έβλεπα από την μεριά του να προσφέρει έτσι ή αγωνιστικά συν ότι έβλεπα ότι υπήρχε μία επίθεση απέναντί μου» εξήγησε.

Απόλαυσε με την ψυχή του την εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο και παραδέχτηκε ότι το Survivor ήταν το μόνο ριάλιτι που θα μπορούσε να λάβει ποτέ μέρος γιατί τον αντιπροσώπευε.

Η αγάπη που έλαβε από τον κόσμο ήταν ακόμη ένα «δώρο» που αποκόμισε από το παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο