Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απαράδεκτη δήλωση Μπάμπη Παπαδημητρίου - «Τιμωρία από το Θεό οι πλημμύρες» στη Γερμανία

Απαράδεκτη δήλωση Μπάμπη Παπαδημητρίου – «Τιμωρία από το Θεό οι πλημμύρες» στη Γερμανία

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν όσα ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, σχολιάζοντας τις καταστροφικές πλημμύρες που σημειώθηκαν στην Γερμανία.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν όσα ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, σχολιάζοντας τις καταστροφικές πλημμύρες που σημειώθηκαν στην κεντρική Ευρώπη, στερώντας τη ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους.

Την ώρα που ο αριθμός των νεκρών προσεγγίζει τους 150 και οι αγνοούμενοι είναι χιλιάδες, ο κ. Παπαδημητρίου θεώρησε ότι είναι κατάλληλη στιγμή να ασκήσει κριτική στις υποδομές της Γερμανίας και να θυμίσει την αλαζονική στάση που κρατούν πολλοί Γερμανοί αξιωματούχοι απέναντι σε άλλες χώρες.

Όντως η Ελλάδα έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο της σκληρής και πολλές φορές άδικης γερμανικής κριτικής, ωστόσο το να «ζητάς τα ρέστα» και να κάνεις λόγο για «τιμωρία από το θεό» την ώρα που πνίγονται εκατοντάδες απλοί πολίτες είναι τουλάχιστον άκομψο και ατυχές.

Άλλωστε μεταξύ των πολιτών που βρίσκουν φρικτό θάνατο, είναι πιθανώς και κάποιοι που κατέβηκαν να διαδηλώσουν υπέρ της Ελλάδας, όταν η Γερμανία της κουνούσε το δάχτυλο επιμένοντας σε καταστροφικές συνταγές για την κοινωνία και την οικονομία της.

«Τιμωρία από το Θεό»

«Στεναχωριέμαι ειλικρινώς για τους ανθρώπους που τους έχει βρει αυτό το κακό με τις πλημμύρες και όλα αυτά στη Γερμανία και το Βέλγιο. Όμως, είναι μία τιμωρία από τον Θεό κυριολεκτικώς, σε κάποιους οι οποίοι μας κούναγαν το δάχτυλο και μας έδειχναν σαν τριτοκοσμική χώρα. Μας λέγανε κάποιοι ότι δεν είστε προσεκτικοί, δεν κοιτάτε τις υποδομές σας» υποστήριξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, καλεσμένος του Άρη Πορτοσάλτε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024