Ορμπάν: Νομικός χουλιγκανισμός η διαδικασία κατά της Ουγγαρίας που κίνησε η Κομισιόν για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ
Η Κομισιόν ανακοίνωσε την έναρξη διαδικασίας επί παραβάσει κατά της Ουγγαρίας για τον νόμο που απαγορεύει την «προώθηση» της ομοφυλοφιλίας στους ανηλίκους.
Η διαδικασία επί παραβάσει κατά της Ουγγαρίας που κίνησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την παραβίαση των δικαιωμάτων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ συνιστά «νομικό χουλιγκανισμό» και είναι «κατάπτυστη», δήλωσε σήμερα στο κρατικό ραδιόφωνο ο ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν.
Η Κομισιόν ανακοίνωσε την έναρξη διαδικασίας επί παραβάσει κατά της Ουγγαρίας για τον νόμο που απαγορεύει την «προώθηση» της ομοφυλοφιλίας στους ανηλίκους.
Οργανώσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν διαδηλώσει κατά της νομοθεσίας αυτής, την οποία η επικεφαλής της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν έχει χαρακτηρίσει «όνειδος».
Αν μεγάλωσατε στη δεκαετία του '80, είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια από αυτά τα 11 χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σας, που σήμερα είναι πιο σπάνια.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.