Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Τσιτσιπάς – Φίλιπ Κραΐνοβιτς 1-2

Στέφανος Τσιτσιπάς – Φίλιπ Κραΐνοβιτς 1-2

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε απέναντι στον Φίλιπ Κραΐνοβιτς και ηττήθηκε με 2-1 σετ στο τουρνουά του Αμβούργου

Αγνώριστος. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και ηττήθηκε με 2-1 σετ από τον Φιλίπ Κραΐνοβιτς (3-6, 6-1, 6-1) για τα προημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στο Αμβούργο.

Ο Ελληνας τενίστας ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 5-0 games στο πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια έριξε κατακόρυφα την απόδοσή του και μοιραία ηττήθηκε από τον Σέρβο, που βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε τούμπα το ματς.

Ο συμπατριώτης μας ολοκλήρωσε άδοξα την περιπέτειά του στο γερμανικό τουρνουά και έχασε την ευκαιρία να ανέβει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Τσιτσιπας, που ήταν στο Νο.1 του ταμπλό, εάν σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο θα ανέβαινε στο Νο.3 του κόσμου. Ένα όνειρο που… έσβησε. Τουλάχιστον για την ώρα.

Ο Σέρβος από την άλλη πλευρά, έχει κάνει λόγο να αισθάνεται χαρούμενος και περήφανος για την εμφάνισή του, καθώς κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Στέφανο Τσιτσιπά και να προκριθεί στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Λάζλο Τζέρε.

Οσον αφορά στον συμπατριώτη μας, ο 22χρονος τενίστας πλέον θα μαζέψει τα πράγματά του και θα ταξιδέψει στο Τόκιο για να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Στέφανος ξεκίνησε δυνατά και βρέθηκε γρήγορα στο 5-0. O Σέρβος μείωσε σε 5-3, αλλά ο Ελληνας τενίστας πήρε το game κατάφερε να κάνει το 1-0 στα σετ (6-3). Στο δεύτερο τα δεδομένα άλλαξαν άρδην, με τον Κραΐνοβιτς να κυριαρχεί απόλυτα στο κορτ και να φτάσει στο 6-1.

Ο έμπειρος τενίστας ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι και οι δύο τενίστες έλυσαν τις διαφορές τους στο τρίτο και καθοριστικό σετ

Ο συμπατριώτης μας δεν έδειχνε ικανός να φτάσει στη νίκη, με τον Φίλιπ να κάνει μπρέικ στο 3ο game και να βάζει τις βάσεις για τη νίκη. Στο 9ο game έσπασε για μια ακόμα φορά το σερβίς του Τσιτσιπά και με 6-3 έφτασε στο 2-1 και στην πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά του Αμβούργου.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024