Στο θέμα της πολιτικής ταυτότητας του μαστροπού αστυνομικού επανέρχεται ο Χρήστος Σπίρτζης μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του και της φωτογραφίας του από την ΕΛΑΣ και επαναφέρει το ερώτημα προς τη ΝΔ αν είναι μέλος της το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Μάλιστα ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ σε αναλυτική του δήλωση αναφέρει ότι διαθέτει καταγγελίες ότι το όνομα Δημήτριος Μπουγιούκος περιλαμβάνεται στο μητρώο μελών της ΝΔ.

Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Σπίρτζη έχει ως εξής:

«Χρειάστηκε σχεδόν μία εβδομάδα στη δικαιοσύνη και την ΕΛΑΣ για να δοθούν στη δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του κατηγορούμενου αστυνομικού για βιασμό, μαστροπεία και ξυλοδαρμό της 18χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη.

»Μια δημοσιοποίηση που έγινε με μεγάλη καθυστέρηση και κατόπιν εντόνων πιέσεων τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όσο και από το σύνολο της κοινωνίας.

»Μια δημοσιοποίηση που έγινε κατόπιν εορτής αφού το όνομα και φωτογραφίες του κατηγορούμενου για την φρικτή κακοποίηση της 18χρονης είχαν αποκαλυφθεί από ιστοσελίδες και απέφεραν την κατάθεση και άλλης γυναίκας, θύματος του 39χρονου αστυνομικού.

»Τα πάντα θα έρθουν στο φως σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση.

»Παροτρύνουμε τη ΝΔ, σήμερα που επιτέλους δόθηκε το όνομα και η φωτογραφία του δράστη από τις αρμόδιες αρχές, να δει το μητρώο μελών της και να μας ενημερώσει:

»– αν, σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουμε, περιλαμβάνεται στο μητρώο αυτό ο Μπουγιούκος Δημήτριος του Ελευθερίου κ της Παρασκευής,

»– αν στο μητρώο της ΝΔ και στο αντίστοιχο όνομα του Δ. Μπουγιούκου υπάρχουν τα παρακάτω στοιχεία

»σύζυγος Γ…… Λ…….

»Ν…… 88 Αιγάλεω,

»Δεύτερη διεύθυνση ……..59, Ηλιούπολη

»κινητό …………., 210 ……… .

»Δημότης Ηλιούπολης εκλογικό διαμέρισμα Αγίας Μαύρας Ηλιούπολης,

»Μέλος ΝΔ,

»Ημερομηνία γέννησης 16/11/1982.

»Δεν είναι υποχρεωμένο κανένα κόμμα να γνωρίζει την πιθανή δράση και τη διάπραξη τέτοιων εγκλημάτων οποιουδήποτε μέλους του, είναι, όμως, υποχρεωμένο να μην συγκαλύπτει κανένα.

»Γεννιούνται πολλές απορίες και ερωτηματικά καθώς οι συμπτώσεις είναι πολλές στο υπηρεσιακό παρελθόν του βιαστή αστυνομικού, στο πότε τέθηκε σε διαθεσιμότητα (2011), στο πότε επανήλθε στην υπηρεσία του (2013), στο το τι έγραφε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς κανένα υπηρεσιακό έλεγχο και στις καταγγελίες και την ολιγωρία δημοσίευσης των στοιχείων του στην υπόθεση της Ηλιούπολης».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο