
Εξαγωγικές επιχειρήσεις στην Αργολίδα επισκέφθηκε η Γεννηματά
«Επιλέξαμε να επισκεφτούμε επιχειρήσεις που δίνουν το παράδειγμα για το πως μπορούν να είναι ανταγωνιστικές, πως μπορούν να είναι πρωτοπόρες στις εξαγωγές και θέλουμε να συζητήσουμε μαζί τους τα προβλήματα που προκύπτουν μετά την πανδημία» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά κατά την περιοδεία της στην Αργολίδα
Tη μεταποιητική γεωργική συνεταιριστική βιομηχανία «Εσπερίδες», καθώς και την εξαγωγική βιομηχανία «Δήμας» που δραστηριοποιείται στην παραγωγή ηλιακών θερμοσίφωνων, επισκέφθηκε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, η οποία πραγματοποιεί περιοδεία στην Αργολίδα.
Για να αντέξουν στον ανταγωνισμό
Σε δηλώσεις της η κα Γεννηματά κάλεσε την κυβέρνηση να στηρίξει τις εξαγωγικές επιχειρήσεις για να αντέξουν στον ανταγωνισμό και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας.
Αναλυτικά η δήλωση της Φώφης Γεννηματά έχει ως εξής:
«Επιλέξαμε να επισκεφτούμε επιχειρήσεις που δίνουν το παράδειγμα για το πως μπορούν να είναι ανταγωνιστικές, πως μπορούν να είναι πρωτοπόρες στις εξαγωγές και θέλουμε να συζητήσουμε μαζί τους τα προβλήματα που προκύπτουν μετά την πανδημία με τα κόστη που αυξάνονται.
»Η Κυβέρνηση θα πρέπει εγκαίρως να φροντίσει να στηρίξει αυτές τις σημαντικές θέσεις εργασίας και τις επιχειρήσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Καλές δουλειές!»
- ΕΛΑΣ: Η αλήθεια δεν μπαζώνεται, ούτε οι πολιτικές ευθύνες του κ. Μητσοτάκη
- Το «ξύλο» στην προπόνηση, οι… 4 φορ του Ολυμπιακού, ο Φίλης και η θέση του δεξιού μπακ
- Συνελήφθη 28χρονος Αιγύπτιος για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου
- Ο φωτογράφος αποκάλυψε το παρασκήνιο για τη φωτογραφία των Μέσι – Γιαμάλ
- Βίντεο ντοκουμέντο από τη διαρροή αερίου σε πρατήριο καυσίμων στον Πειραιά
- Όταν η Μαίρη Λίντα ξεσήκωσε τον Λευκό Οίκο με τον Μανώλη Χιώτη

