Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός-ΗΠΑ: Ποπ καλλιτέχνες επιστρατεύει ο Μπάιντεν για να πείσει τους νέους να εμβολιαστούν

Κοροναϊός-ΗΠΑ: Ποπ καλλιτέχνες επιστρατεύει ο Μπάιντεν για να πείσει τους νέους να εμβολιαστούν

Η δημοφιλής 18χρονη ποπ καλλιτέχνης, Ολίβια Ροντρίγκο, επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο για να ενθαρρύνει τους νέους Αμερικανούς να εμβολιαστούν κατά της Covid-19

Η Ολίβια Ροντρίγκο επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο, για να εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκστρατεία που ενθαρρύνει τους νεαρούς Αμερικανούς να εμβολιαστούν κατά της COVID-19.

Η 18χρονη ποπ καλλιτέχνης συναντήθηκε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντενμ και τον δρ. Άντονι Φάουτσι, επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων των ΗΠΑ.

Στη συνέντευξη Τύπου στο Brady Press Briefing Room, η Ροντρίγκο είπε ότι θεωρεί μεγάλη τιμή την πρόσκληση να «βοηθήσει να διαδοθεί το μήνυμα σχετικά με τη σημασία του εμβολιασμού των νέων».

«Αισθάνομαι θαυμασμό για το έργο που επιτέλεσαν ο πρόεδρος Μπάιντεν και ο δρ. Φάουτσι και είμαι ευτυχισμένη που προσφέρω την υποστήριξή μου σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία» είπε, προσθέτοντας πως «είναι σημαντικό να συζητάμε με φίλους και μέλη της οικογένειας, ενθαρρύνοντας όλες τις κοινότητες να εμβολιαστούν και να φτάσουν πραγματικά σε ένα κέντρο εμβολιασμού, το οποίο μπορείτε να κάνετε πιο εύκολα από ποτέ, με δεδομένο τον αριθμό τους».

Σε μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, αναφέρεται: «Η Ολίβια Ροντρίγκο πέρασε από τον Λευκό Οίκο σήμερα με ένα σαφές μήνυμα προς τους νέους: Εμβολιαστείτε. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ασφαλή από τις επικίνδυνες νέες παραλλαγές της COVID-19».

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024