Μύκονος: Ποδοσφαιριστής με κούκλα σύντροφο κι αυτός… κοίταζε το κινητό του!
Αυτά καλό είναι να μην γίνονται.
«Φωτιά» έχει πάρει η Μύκονος τις τελευταίες εβδομάδες. Καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού όλο και περισσότεροι διάσημοι επισκέπτονται το νησί για να κάνουν τις διακοπές τους.
Αυτές τις ημέρες, μεταξύ άλλων, απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα των Κυκλάδων ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μάρκο Μπορριέλο και η καυτή σύντροφός του. Ο άλλοτε επιθετικός της Ρόμα φόρεσε το μαγιό του και οι γυναίκες στην παραλία της Παράγκας «κόλλησαν» τα μάτια τους πάνω του.
Ο 39χρονος όμως δεν ήταν μόνος. Στο νησί των ανέμων βρίσκεται με μια μελαχρινή καλλονή που έχει ανεβάσει στα ύψη τη θερμοκρασία. Η αιθέρια ύπαρξη με το λευκό της μπικίνι και τις απίστευτες αναλογίες βουτά στα καταγάλανα νερά και προκαλεί πανικό.
Ωστόσο, όπως θα δείτε στο βίντεο του Mykonos Live TV, ο ποδοσφαιριστής αντί να χαίρεται τα κάλλη της εντυπωσιακής συντροφιάς του εκείνος προτιμά να χαζεύει το κινητό του. Μα είναι δυνατόν;
- Παρίσι: Goldman Sachs και Citi λένε στο προσωπικό να εργάζεται από το σπίτι – Φόβος τρομοκρατικής επίθεσης
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)
- ΗΠΑ: Ο Χέγκσεθ απολύει τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού εν μέσω πολέμου
- Γιορτή σήμερα 3 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ
- Ο πόλεμος στο Ιράν πλουτίζει την πολεμική βιομηχανία
- Δεν πήγε στο flash interview ο Αταμάν: «Μεγάλη απογοήτευση για εμάς…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442