Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κακοποίηση 19χρονης στην Ηλιούπολη: Και δεύτερη γυναίκα καταγγέλλει τον αστυνομικό

Κακοποίηση 19χρονης στην Ηλιούπολη: Και δεύτερη γυναίκα καταγγέλλει τον αστυνομικό

Η ανακρίτρια ενημερώθηκε από τη δικηγόρο της 19χρονης για γυναίκα που αναμένεται να καταγγείλει ότι έπεσε και αυτή θύμα του αστυνομικού στην Ηλιούπολη.

Τις καταγγελίες για οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας στην υπόθεση με την κακοποίηση της 19χρονης στην Ηλιούπολη διερευνά η αστυνομία καθώς αναμένεται να καταθέσει και δεύτερη γυναίκα ενώ φαίνεται πως υπάρχουν και άλλα θύματα.

«Τα ίδια βασανιστήρια»

«Τρεις κοπέλες τουλάχιστον έχουν έρθει σε εμένα και μου έχουν πει ότι έχουν υποστεί τα ίδια βασανιστήρια και την ίδια αιχμαλωσία με τη 19χρονη εντολέα μου. Η σύλληψη του αστυνομικού δημιουργεί ασφάλεια για να βγουν στην επιφάνεια και άλλα θύματα», τόνισε, μιλώντας στην ΕΡΤ η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να εμφανιστούν ενώπιον της ανακρίτριας γυναίκες που καταγγέλλουν τον αστυνομικό, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η ανακρίτρια ενημερώθηκε χθες το πρωί από τη δικηγόρο της 19χρονης για γυναίκα που αναμένεται να καταγγείλει – κατά πληροφορίες – ότι έπεσε και αυτή θύμα του αστυνομικού, ότι κρατούνταν παράνομα, ότι τη χτυπούσε, τη βασάνιζε και την εξέδιδε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, η συγκεκριμένη γυναίκα υποστηρίζει ότι κρατούνταν και αυτή στην Ηλιούπολη και ότι δραπέτευσε πηδώντας από μπαλκόνι.

Τον γνώριζε για πολλά χρόνια

Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι πρόκειται για πρόσωπο που γνώριζε για πολλά χρόνια τον αστυνομικό και ήξερε όλες τις επαφές του.

Ηδη η 19χρονη στις καταθέσεις της, κατονόμασε άτομα από «το δίκτυο» του 39χρονου.

Δύο από αυτά έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ για άλλα δύο γίνονται έρευνες για την ταυτοποίησή τους καθώς η 19χρονη γνώριζε μόνο τα μικρά τους ονόματα.

Η δικογραφία αποκαλύπτει ότι ο 39χρονος μεσολάβησε για να συμμετάσχει η 19χρονη και σε ταινία ερωτικού περιεχομένου.

Πηγή: ΕΡΤ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024