Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιούπολη: Πώς ξεγέλασε ο αστυνομικός - μαστροπός την ΕΛ.ΑΣ. και εξαφάνισε το λάπτοπ

Ηλιούπολη: Πώς ξεγέλασε ο αστυνομικός – μαστροπός την ΕΛ.ΑΣ. και εξαφάνισε το λάπτοπ

Οι αστυνομικοί φέρονται να επέτρεψαν στον συνάδελφό τους να κάνει ένα τηλεφώνημα προτού τον συλλάβουν, καθώς φαίνεται πως τους έπεισε ότι θέλει να ενημερώσει τον δικηγόρο του

Νέα ερωτήματα αναφορικά με τους χειρισμούς της ΕΛ.ΑΣ. στην υπόθεση που αποκαλύφθηκε στην Ηλιούπολη με τη σεξουαλική εκμετάλλευση 19χρονης κοπέλας από αστυνομικό έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αποκάλυψε το MEGA, οι αστυνομικοί φέρονται να επέτρεψαν στον συνάδελφό τους να κάνει ένα τηλεφώνημα προτού τον συλλάβουν, καθώς φαίνεται πως τους έπεισε ότι θέλει να ενημερώσει τον δικηγόρο του.

Το… επίμαχο λάπτοπ

Αντ’ αυτού όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκείνος κάλεσε συνεργό του και του ζήτησε να εξαφανίσει το λάπτοπ του με όλα τα στοιχεία που περιείχε, όπως βίντεο και φωτογραφίες που τον «καίνε».

Υπενθυμίζεται, μάλιστα, ότι η 19χρονη έχει καταθέσει ότι ο αστυνομικός χρησιμοποιούσε συνέχεια τον υπολογιστή, επομένως ο ίδιος γνώριζε ότι η αστυνομία θα το αναζητούσε. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, βρέθηκαν στο σπίτι του κάρτες μνήμης τις οποίες και ερευνούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Την ίδια στιγμή, από την αστυνομία ερευνούν την πιθανότητα να υπάρχει οργανωμένο κύκλωμα, αφού τουλάχιστον 10 κοπέλες φέρονται να είναι φυλακισμένες σε σπίτια – κολαστήρια, όπως ήταν και η 19χρονη, τις οποίες εκδίδουν και βιάζουν, ενώ τις αναγκάζουν να συμμετέχουν και σε ερασιτεχνικές ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Τι απαντά η Sirina Entertainment για το συμβόλαιο που υπέγραψε η 19χρονη με την εταιρεία

Σήμερα, η Sirina Entertainment εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την 19χρονη κοπέλα, η οποία είχε εξαναγκαστεί από τον αστυνομικό που την κρατούσε αιχμάλωτη, να συμμετάσχει σε ταινία.

Σύμφωνα με την επίσημη απάντηση της εταιρείας η κοπέλα υπέγραψε κανονικά συμβόλαιο με γνήσιο υπογραφής και ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

«Να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για τις πράξεις τους» αναφέρει η εταιρεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Σοκ προκάλεσαν στην εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών «Sirina Entertainment» οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή αναφορικά με την υπόθεση εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη, η οποία εκδιδόταν από τον αστυνομικό – φίλο της, ενώ από τα 11 της χρόνια ο ίδιος ο πατέρας της την βίαζε.

Τέτοιες συμπεριφορές είναι γνωστό ότι θεωρούνται απερίφραστα καταδικαστέες από την «Sirina Entertainment» και πάγια θέση της είναι ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να στηλιτεύονται και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη, ώστε να λογοδοτούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Η 19χρονη ενδιαφερόμενη υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία «Sirina Entertainment» με γνήσιο υπογραφής στο ΚΕΠ και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα από όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος, η οποία είναι η εξής: ζητείται ταυτότητα, ώστε να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι ενήλικος , ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις.

Με εκτίμηση, Sirina Entertainment».

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024