Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιούπολη: Σοκάρει η ροζ αγγελία της 19χρονης – Έτσι την παρουσίαζαν οι μαστροποί σε εύπορους πελάτες

Ηλιούπολη: Σοκάρει η ροζ αγγελία της 19χρονης – Έτσι την παρουσίαζαν οι μαστροποί σε εύπορους πελάτες

Τι υποστηρίζει ο αστυνομικός στην απολογία του - «Εκδιδόταν η 19χρονη από την ηλικία των 16 ετών»

Σοκ προκαλεί η ροζ αγγελία που είχε αναρτηθεί για την 19χρονη στην Ηλιούπολη.

Με αυτό τον τρόπο τόσο ο μαστροπός αστυνομικός όσο και ο πατέρας πωλούσαν και διαφήμιζαν την 19χρονη σε εύπορους πελάτες έναντι αμοιβής.

Η  19χρονη παρουσιαζόταν στην αγγελία ως  η “Ιωάννα από την Κύπρο”.

Μάλιστα προκειμένου να εντυπωσιάσουν τους πελάτες  τους χρησιμοποιούσαν διάφορα τρικ.

Τόνιζαν τα απόκρυφα μέρη της, ενώ ο αστυνομικός δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει μέχρι και τη μηχανή του σε φωτογράφηση με την 19χρονη.

Τι υποστηρίζει ο αστυνομικός στην απολογία του – «Εκδιδόταν η 19χρονη από την ηλικία των 16 ετών»

Τη δική του εκδοχή για την υπόθεση της Ηλιούπολης έδωσε κατά την απολογία του ο 39χρονος αστυνομικός, μετά τις καταγγελίες της 19χρονης.

Ο αστυνομικός αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται (για εμπορία ανθρώπου κατ’ επάγγελμα και βιασμό, μεταξύ άλλων) αλλά δεν έπεισε με αποτέλεσμα να κριθεί προσωρινά κρατούμενος. Ο αστυνομικός στην απολογία του υποστήριξε ότι βρισκόταν σε σχέση με τη 19χρονη και ανέφερε ότι η κοπέλα του είχε εκμυστηρευτεί την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της ως ενήλικη.

«Οι σχέσεις μας ήταν πάρα πολύ καλές, σιγά σιγά ενώ κέρδισα την εμπιστοσύνη της, άρχισε να μου λέει κάποια πράγματα για το παρελθόν της. Μου είπε ότι από την ηλικία των 16 ετών δούλευε σαν συνοδός και εκδιδόταν και μου ανέφερε κάποια ονόματα, του (…) και του (…), οι οποίοι μένουν μαζί σε κάποια βίλα στο Λαγονήσι. Δεν μου είπε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε και εγώ την πίεσα, απλά της είπα ότι αυτό δεν μου αρέσει. Αυτή μου είπε ότι ακόμα και τώρα, που είμαστε μαζί, το κάνει περιστασιακά και από αυτό βγάζει πολύ καλά χρήματα και από αυτά συντηρεί και την οικογένειά της.

Διαβάστε επίσης: Ηλιούπολη: Χυδαίο και αισχρό βίντεο με τον αστυνομικό-μαστροπό

Εγώ έβλεπα ότι είχε μεγάλη σεξουαλική εμπειρία, ασυνήθιστη για ένα κορίτσι 18 χρονών και πέρα από αυτό, έλειπε πολλές ώρες και είχε οικονομική άνεση. Όπως σας είπα, έλειπε ασυνήθιστες ώρες από το σπίτι, όπως έγινε και τον τελευταίο καιρό και για τον λόγο αυτόν τσακωθήκαμε. Επειδή είμαστε λίγο καιρό μαζί, δεν είχα αναπτύξει τέτοια συναισθήματα για να της πω, για να της επιβάλλω τι πρέπει να κάνει, βέβαια της είχα πει ότι αυτό που κάνει για εμένα δεν είναι σωστό, αλλά ό,τι θέλει μπορεί να κάνει».

Ο κατηγορούμενος αστυνομικός υποστήριξε ότι η 19χρονη έκανε χρήση ναρκωτικών, αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή στο «πρακτορείο συνοδών» που την εξέδιδε επί πληρωμή με τη βία και με απειλές κατά της ζωής -όπως καταγγέλλεται- και πως εκείνη του ζήτησε να γνωριστεί με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών «Sirina Entertainment»: «Είχε δει από τον λογαριασμό μου στο Facebook ότι γνωρίζω τον κ. Σειρηνάκη και μου είχε ζητήσει να τον γνωρίσει, να τη φέρω σε επαφή μαζί του. Δεν μου είχε πει τον λόγο, αλλά αυτή ήθελε να κάνει εφέ και να δείχνει ότι έχει γνωριμίες από διάφορους κύκλους.

Εγώ μίλαγα με έναν γνωστό επιχειρηματία και μου ζήτησε να της γνωρίσω και αυτόν. Δεν σκέφτηκα κάτι πονηρό για την επιθυμία της να γνωρίσει τον κ. Σειρηνάκη, με τον οποίο είχαμε βγει μαζί για καφέ όλοι και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα, αλλά δεν της γνώρισα και τους άλλους φίλους που μου είχε ζητήσει. Από μόνη της μου αποκάλυψε ότι την προηγούμενη Δευτέρα και Τρίτη πήγε στον Σειρηνάκη και έκανε γυρίσματα έναντι αμοιβής, την οποία δεν γνωρίζω. Από τη στιγμή που γνώρισε τον Σειρηνάκη εξέφρασε την επιθυμία να γυρίσει ταινίες και εγώ την απέτρεπα και της έλεγα να το σκεφτεί γιατί η ταινία ήταν κάτι που θα τη στιγμάτιζε για όλη της τη ζωή και έπρεπε να το σκεφτεί πολύ καλά.

Διαβάστε επίσης: Κακοποίηση 19χρονης στην Ηλιούπολη: Και δεύτερη γυναίκα καταγγέλλει τον αστυνομικό

Ενώ, αφού ήδη εκδιδόταν εδώ και χρόνια, σε αυτό εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι και αυτό, αν ήθελε, μπορούσε να το σταματήσει κάποια στιγμή. Εγώ με τον Σειρηνάκη δεν βγαίναμε έξω για φαΐ ή καφέ, είχα πάει μία ή δύο φορές στο γραφείο του για καφέ και η συνάντηση με τη… έγινε στο γραφείο της εταιρείας του. Εγώ δεν πήρα τηλέφωνο τον Σειρηνάκη για να του πω να μην γυρίσει ταινία με τη… αλλά προσπάθησα να αποτρέψω την ίδια. Όταν μου είπε για την ταινία, εγώ νευρίασα και χάλασε το κλίμα μεταξύ μας γιατί στεναχωρήθηκα και ζήλευα και της το έδειξα. Εμένα με ενόχλησε πρώτον ότι είχα καταλάβει ότι έκανε χρήση ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης και χασίς, και κάποια φορά προσπάθησε να το φέρει στο σπίτι και εγώ της το απαγόρευσα και επίσης με πείραξε και η πρωτοβουλία να γυρίσει ταινία».

«Τη χώρισα γιατί δεν σταμάτησε αυτή τη δουλειά»

«Με κατηγορεί εκδικητικά και έχει πει ψέματα γιατί εγώ της ζήτησα να σταματήσει τη δουλειά και να χωρίσουμε και δεν δέχτηκα αυτή να εξακολουθεί να εκδίδεται και να γυρίζει ταινίες», υποστήριξε στην απολογία του αρνούμενος όλες τις κατηγορίες ο 39χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη.

Ο αστυνομικός υποστηρίζει ότι η κοπέλα εκδιδόταν δύο χρόνια: «Μου είπε ότι από την ηλικία των 16 ετών δούλευε σαν συνοδός και εκδιδόταν (…) Δεν μου είπε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε και εγώ την πίεσα, απλά της είπα ότι αυτό δεν μου αρέσει. Αυτή μου είπε ότι ακόμα και τώρα, που είμαστε μαζί, το κάνει περιστασιακά και από αυτό βγάζει πολύ καλά χρήματα και από αυτά συντηρεί και την οικογένειά της», επανέλαβε στην απολογία του και πρόσθεσε: «Μου είπε ότι ο πατέρας της τη βίαζε από 14 χρόνων και ότι ο πρώην φίλος της, ο … , ήταν αυτός που την εξέδιδε και τη χτυπούσε. Εγώ της είπα ότι θα τη βοηθήσω αλλά θα πρέπει να ξεκόψει από όλα αυτά, και από τα ναρκωτικά, ακόμη και από το τσιγάρο».

Οι επικοινωνίες με την ΕΛ.ΑΣ. πριν τη σύλληψη

Ο κατηγορούμενος ανέφερε κατά την απολογία του ότι δύο μέρες πριν συλληφθεί στην Ηλιούπολη έμαθε για τον βιασμό της κοπέλας από τον πατέρα της: «Την Πέμπτη μου είπε ότι ο πατέρας της τη βίαζε από 14 χρόνων και ότι ο πρώην φίλος της ήταν αυτός που την εξέδιδε και τη χτυπούσε. Εγώ της είπα ότι θα τη βοηθήσω αλλά θα πρέπει να ξεκόψει από όλα αυτά, και από τα ναρκωτικά, ακόμη και από το τσιγάρο. Για πρώτη φορά της το είπα αυτό γιατί όταν μου αποκάλυψε ότι τη βίαζε ο πατέρας της, αισθάνθηκα σαν να είχα απέναντι την πρώην σύζυγό μου, η οποία είχε βιώσει αντίστοιχες εμπειρίες και αυτήν τη βίαζε ο πατριός της και εγώ τη βοήθησα σε αυτό που περνούσε και ο πατριός της καταδικάστηκε και μπήκε φυλακή και πέθανε στη φυλακή».

Σε ό,τι αφορά τον καταγγελλόμενο βιασμό της 19χρονης από τον πατέρα της, ο 39χρονος αστυνομικός – που επίσης κατηγορείται για βιασμό της κοπέλας – ισχυρίστηκε ότι επικοινώνησε με αστυνόμο της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε «είτε στη Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος ή στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας». Ο κατηγορούμενος αστυνομικός ισχυρίστηκε επίσης ότι επικοινώνησε και με αξιωματικό που υπηρετεί στο οργανωμένο έγκλημα στη ΓΑΔΑ: «Του είπα ότι έχω αυτό το πρόβλημα με μία κοπέλα και πότε μπορώ να περάσω να το συζητήσουμε και αυτός μου είπε να πάω την Παρασκευή το πρωί να το συζητήσουμε, μόνο εγώ χωρίς την παθούσα».

«Δεν πήγα ποτέ (σ.σ. στη ΓΑΔΑ) γιατί την Τετάρτη το βράδυ έφυγε από το σπίτι και γύρισε το πρωί. Την έφερε ένα άσπρο αυτοκίνητο, όπου ήταν δύο άντρες. Ήταν χτυπημένη κυρίως στο πρόσωπο αλλά είχε και διάφορα σημάδια, κυρίως στο σώμα της. Όταν την ρώτησα τι έγινε, μου είπε ότι πήγε σε ένα ραντεβού και εκεί δεν ήταν ένας αλλά τρεις, οι οποίοι τη βίασαν και της πήραν τα χρήματα και τη χτύπησαν. Εγώ επειδή της είχα πει να μην το ξανακάνει και αυτή δεν με άκουσε, της ζήτησα να χωρίσουμε και να φύγει από το σπίτι. Με παρακαλούσε να μην την διώξω και εγώ την άφησα να παραμείνει στο σπίτι και της ζήτησα χρόνο για να ηρεμήσω» υποστήριξε στην απολογία του.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024