Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Έτσι σχολίασε τον χωρισμό της Δέσποινας Βανδή

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Έτσι σχολίασε τον χωρισμό της Δέσποινας Βανδή

Οι δύο τους γνωρίζονται για πάνω από 20 χρόνια και τις δένει μια δυνατή φιλία.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media η Νάνσυ Ζαμπέτογλου θέλησε να σχολιάσει τον χωρισμό της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η παρουσιάστρια γνωρίζει την τραγουδίστρια για πάνω από 20 χρόνια και μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτήν τονίζοντας πως είναι πάντα δίπλα σε όποιον την χρειάζεται, στη χαρά και τη λύπη. Μάλιστα, την χαρακτήρισε ως την «καλύτερη φίλη που μπορεί κάποιος να ζητήσει».

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Αυτή η γυναίκα, αυτό το κορίτσι που ποτέ δε μεγαλώνει, μόνο ωριμάζει, δυναμώνει, γίνεται καλύτερη και πιο σοφή. Αυτή που δεν έμαθε να παίρνει. Αυτή που ξέρει μόνα να δίνει. Αυτή που γνώρισα πριν 25 χρόνια και δε με απογοήτευσε ούτε μια στιγμή. Που είναι πάντα δίπλα σε όποιον τη χρειάζεται, στη χαρά και τη λύπη. Που είναι η καλύτερη φίλη που μπορεί κάποιος να ζητήσει. Αυτή που το όνομά της σημαίνει δύναμη και αξιοπρέπεια».

Θυμίζουμε ότι το πρωί της Πέμπτης (15/7) η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης με μια λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησαν πως τραβούν χωριστούς δρόμους.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας», ανέφεραν.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024