Βατσλίκ: Ήρθα στη μεγαλύτερη και πιο πετυχημένη ομάδα της Ελλάδας
Ο Τόμας Βατσλίκ στάθηκε στη μεγάλη ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά και στο γεγονός πως η ομάδα αγωνίζεται στο Champions League, μιλώντας στην κάμερα της ΠΑΕ μετά την ανακοίνωσή του
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την πολύ σπουδαία μεταγραφή του Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος από το μεσημέρι της Τρίτης (13/7) ανήκει και επίσημα στους Ερυθρόλευκους.
Ο τσέχος τερματοφύλακας, που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Euro, θα είναι ο αντικαταστάτης του Ζοσέ Σα που θα πωληθεί στη Γουλβς, και στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους που τον οδήγησαν στον Πειραιά.
Όσα είπε ο Βατσλίκ στην κάμερα της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
Για τους λόγους που επέλεξε τον Oλυμπιακό: «Η ιστορία… 46 τίτλοι, πολλές εμφανίσεις στο Champions League. Η πιο επιτυχημένη και μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, με τους περισσότερους και καλύτερους φιλάθλους στην Ελλάδα. Σίγουρα είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και ένα πολύ μεγάλο όνομα στην Ευρώπη».
Για τους στόχους του: «Ονειρεύομαι να κερδίσω το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, δηλαδή ένα νταμπλ. Να παίξω στο Champions League όσο πιο σύντομα γίνεται, να προκριθούμε δηλαδή στους ομίλους».
Για τον κόσμο: «Ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδό μας. Να παίξω για εσάς και ορκίζομαι ότι θα δίνω το 100% πάντα».
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.