Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η Γαλατάσαραϊ για Ουάρντα»

«Η Γαλατάσαραϊ για Ουάρντα»

Οι Τούρκοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το επεισόδιο του Αμρ Ουάρντα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και να αποκτήσουν τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό.

Στο στόχαστρο της Γαλατάσαραϊ βρίσκεται ο Αμρ Ουάρντα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης (14/7) υπήρξαν ρεπορτάζ στον τουρκικό Τύπο τα οποία ανέφεραν ότι η Γαλατάσαραϊ θέλει να εκμεταλλευτεί το επεισόδιο που είχε ο Αμρ Ουάρντα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και να κάνει δικό της τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό.

Ο Αφρικανός, μετά την απόφαση του Ρουμάνου τεχνικού να τον διώξει από την προπόνηση, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, με την Γαλατάσαραϊ να καλοβλέπει την περίπτωσή του.

Οι Τούρκοι αναφέρονται στο επεισόδιο του Ουάρντα με τον Λουτσέσκου και επισημαίνουν ότι το όνομα του 27χρονου μεσοεπιθετικού βρίσκεται στην ατζέντα της Γαλατάσαραϊ, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο στρατόπεδο του Δικεφάλου του Βορρά, μετά την ένταση που υπήρξε με τον Ρουμάνο στην προπόνηση της Τρίτης.

Ο Ουάρντα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, θα «κοπεί» από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αιγύπτιος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με την Γαλατάσαραϊ να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να είναι έτοιμη να κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024