Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποχαιρέτησε την Μίλαν ο Ντοναρούμα (vid)

Αποχαιρέτησε την Μίλαν ο Ντοναρούμα (vid)

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα αποχαιρέτησε τους φίλους της Μίλαν με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, μετά την κατάκτηση του Euro 2020, είναι έτοιμος να υπογράψει με την Παρί Σεν Ζερμέν και να δοκιμάσει την τύχη του στα γαλλικά γήπεδα.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας, αποφάσισε να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της Μίλαν, αναρτώντας ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του με τους «ροσονέρι», το οποίο συνόδεψε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Στο μήνυμά του, ο 22χρονος, τόνισε πως ήταν μια δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει, ανέφερε πως πέτυχε τους προσωπικούς του στόχους, ενώ επισήμανε πως όλοι θα έχουν μια θέση στην καρδιά του.

Το μήνυμα του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα:

«Κάποιες αποφάσεις είναι δύσκολες αλλά είναι μέρος του να ωριμάζεις και να γίνεσαι άντρας. Έφτασα στη Μίλαν μικρό παιδί, φόρεσα τη φανέλα για οκτώ χρόνια με περηφάνια. Παλέψαμε, υποφέραμε, νικήσαμε, κλάψαμε, πανηγυρίσαμε με τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, όλους αυτούς που ήταν και είναι μέρος του συλλόγου, μαζί με τους οπαδούς που είναι κι αυτοί μέλη της οικογένειάς μου.

Κατάφερα να πετύχω προσωπικούς στόχους, όπως το να κάνω ντεμπούτο στα 16 μου, πέρασε χρόνια που δεν θα ξεχάσω. Τώρα έφτασε η στιγμή να πω αντίο, δεν ήταν εύκολη απόφαση και μία δημοσίευση δεν είναι αρκετή για να την εξηγήσω. Ίσως ποτέ να μην τα καταφέρω.

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αυτήν την στιγμή, είναι η καλύτερη επιλογή για μένα, να αντιμετωπίσω νέες προκλήσεις, να ωριμάσω και να γίνω πιο ολοκληρωμένος. Από όλους τους ροσονέρι που γνώρισα, από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα, όλοι θα είναι στην καρδιά μου ως ένα σημαντικό κομμάτι του ταξιδιού που με έκανε αυτό που είμαι.

Εύχομαι στη Μίλαν κάθε επιτυχία και το κάνω με την καρδιά μου, για την αγάπη που με δένει με αυτά τα χρώματα, ένα συναίσθημα που η απόσταση και ο χρόνος δεν θα καταφέρουν να ακυρώσουν».

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024