Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε νέα κατεύθυνση

Σε νέα κατεύθυνση

Με τολμηρή αισθητική, αντισυμβατικό χαρακτήρα, πρωτόγνωρη για τις διαστάσεις του χρηστικότητα και ηλεκτρική υπόσταση που το καθιστά 100% φιλικό προς το περιβάλλον το Mokka-e είναι η απόλυτη τετράτροχη δήλωση διαφορετικότητας.

Το γερμανικό crossover αποτελεί το ισχυρότερο δείγμα του ηλεκτρικού προσανατολισμού της Opel στην κατηγορία του καθώς είναι η πρώτη φορά που ένα Mokka διατίθεται από την αρχή της εμπορικής του πορείας σε μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση με έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος αποδίδει 100 kW (136 ίππους) και μέγιστη ροπή 260 Nm, άμεσα διαθέσιμη από την εκκίνηση του αυτοκινήτου.

.

Δείτε περισσότερα εδώ

Με λιτή, αφαιρετική σχεδίαση και εντυπωσιακό εσωτερικό το Mokka αναβαθμίζει την οδηγική εμπειρία σε άλλο επίπεδο καθώς ο οδηγός του μπορεί να επιλέξει μεταξύ τριών προγραμμάτων οδήγησης – Normal, Eco και Sport – ανάλογα με τις ανάγκες ή τις επιθυμίες του, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 150 χλμ./ώρα προς όφελος της ενέργειας που είναι αποθηκευμένη στην μπαταρία 50 kWh και της αυτονομίας.

Ένα σύστημα ταχείας φόρτισης 100 kW συνεχούς ρεύματος (DC) επιτρέπει τη φόρτιση της μπαταρίας μέχρι το 80% της χωρητικότητάς της σε μόλις 30 λεπτά. Ενδεικτικό των δυνατοτήτων του μοντέλου είναι ότι η αυτονομία του μπορεί να φτάσει έως τα 324 χιλιόμετρα στον κύκλο μέτρησης WLTP στο Normal mode, ενώ το Eco mode υποστηρίζει τον οδηγό στην επίτευξη της μέγιστης δυνατής αυτονομίας σε αστικές συνθήκες κυκλοφορίας.

Παράλληλα το νέο Mokka-e, με τιμή πώλησης από 34.600 ευρώ χωρίς την επιδότηση του προγράμματος ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ, είναι συμβατό με όλες τις επιλογές φόρτισης, από μονοφασική μέχρι τριφασική στα 11 kW, με την εγγύηση για την μπαταρία του να ανέρχεται σε οκτώ χρόνια. Ο οδηγός του δεν έχει παρά να επιλέξει ανάλογα με τις δυνατότητες κάθε στιγμής αν θα χρησιμοποιήσει επιτοίχιο φορτιστή (Wallbox) ή ταχυφορτιστή ή ακόμη και απλή οικιακή πρίζα.

.

Ανακαλύψτε το εδώ

Στα εξοπλιστικά και αισθητικά στοιχεία του αμιγώς ηλεκτρικού crossover  πρωταγωνιστούν συστήματα όπως τα Advanced Cruise Control (ACC) και Active Lane Positioning αλλά και το προσαρμοζόμενο, αντιθαμβωτικό σύστημα φωτισμού IntelliLux LED® matrix που περιλαμβάνει 14 στοιχεία. Ταυτόχρονα όλες οι εκδόσεις διατίθενται με ηλεκτρικό χειρόφρενο καθώς και με Traffic Sign Recognition, κάμερα οπισθοπορείας 180 μοιρών, Flank Guard και Side Blind Spot Alert για την επιτήρηση των τυφλών σημείων.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024