Ελβετία: Σφοδρές βροχοπτώσεις στη Ζυρίχη – Πλημμύρες, πτώσεις δέντρων και χάος στις μεταφορές
Πάνω από 4 εκατοστά βροχής έπεσαν στη διάρκεια της νύχτας στη Ζυρίχη και πάνω από 3,1 εκατοστά βροχής έπεσαν μέσα σε 10 λεπτά στο Βάλντεγκ, λίγο έξω από την πόλη, μετέδωσε ο ραδιοσταθμός SRF
Από τις σφοδρότερες βροχοπτώσεις που έχουν σημειωθεί ποτέ στη χώρα έπληξαν σήμερα την Ελβετία στη διάρκεια καταιγίδας που συνοδευόταν από κεραυνούς και προκάλεσε πλημμύρες και χάος στις μεταφορές στην οικονομική πρωτεύουσα της χώρας, τη Ζυρίχη.
Πάνω από 4 εκατοστά βροχής έπεσαν στη διάρκεια της νύχτας στη Ζυρίχη και πάνω από 3,1 εκατοστά βροχής έπεσαν μέσα σε 10 λεπτά στο Βάλντεγκ, λίγο έξω από την πόλη, μετέδωσε ο ραδιοσταθμός SRF.

Η κυκλοφορία σε τμήματα του δικτύου των λεωφορείων και των τραμ της Ζυρίχης έχει σταματήσει εξαιτίας πεσμένων δένδρων και επειδή μερικοί δρόμοι έχουν πλημμυρίσει.
Οι αρχές της πόλης δεν ανακοίνωσαν στοιχεία για τραυματισμούς ή θανάτους.
«Βγήκα για ένα περίπατο νωρίς το πρωί και η βροχή ήταν ασταμάτητη. Τεράστια δένδρα είχαν πέσει στη διάρκεια της νύκτας, ήταν πραγματικά τρομακτικό», είπε στο Ρόιτερς η Τζέσικα Άνταμς, κάτοικος της Ζυρίχης.

Οι αρχές στο νότιο καντόνι του Βαλαί προειδοποίησαν τους κατοίκους να μείνουν μακριά από ποταμούς, καθώς η στάθμη τους ανεβαίνει.
Η μετεωρολογική υπηρεσία ανακοίνωσε πως προβλέπονται περαιτέρω βροχοπτώσεις και πως οι πλημμύρες είναι πιθανό να επιδεινωθούν, ιδιαίτερα γύρω από λίμνες και ποταμούς. Απήθυνε επίσης προειδοποίηση για κατολισθήσεις.

- Greek Economy Growth Forecast Cut to 1.9% for 2026
- Μαρούσι: Πώς βρέθηκε στο κενό η 27χρονη – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
- Ουγγαρία – Ελλάδα 13-12: Πρεμιέρα με ήττα για την Εθνική στα προκριματικά του World Cup στην Αλεξανδρούπολη
- Νορβηγία: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από χιονοστιβάδα
- Αλ. Τσίπρας: Το μόνο ασυμβίβαστο που θα έπρεπε να θεσπιστεί είναι αυτό του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα
- Παρίσταναν τους λογιστές ξεγελώντας δεκάδες θύματα – Πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ η λεία, εννιά συλλήψεις
- Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της Λίβερπουλ για αντί-Σαλάχ
- Ο Τσαζ Παλμιντέρι ήθελε να γίνει ηθοποιός και όχι γκάνγκστερ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442