Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ήττα για τον ΟΦΗ από την Φίτεσε (2-1)

Ήττα για τον ΟΦΗ από την Φίτεσε (2-1)

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε από τη Φίτεσε με σκορ 2-1, στο πρώτο του φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους.

Η Φίτεσε επικράτησε με σκορ 2-1 του ΟΦΗ, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας των Κρητικών στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία.

Οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν κάποια καλά στοιχεία με τον σύλλογο της Eredivisie, αλλά και κάποια σημεία που θα χρειαστούν βελτίωση ενόψει της εκκίνησης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το ματς ξεκίνησε άσχημα για τον ΟΦΗ, αφού η Φίτεσε κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μάνχοφ, να ανοίγει το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή, όντας μάλιστα αμαρκάριστος.

Οι Ολλανδοί δεν άργησαν να κάνουν το 2-0, με τον Μάνχοφ να διπλασιάζει τόσο τα δικά του τέρματα, όσο και της ομάδας του, βάζοντας δύσκολα στην ελληνική ομάδα.

Η ιστορία του αγώνα γράφτηκε στο πρώτο μέρος, με τον Σάρτζεον στο 35′ να μειώνει σε 2-1, έπειτα από σουτ του Καστάνιος και ασταθή επέμβαση του τερματοφύλακα της Φίτεσε.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, με τους δύο προπονητές να αλλάζουν αρκετά πρόσωπα, κάνοντας δοκιμές, για να έρθει το τελικό 2-1.

Η αρχική ενδεκάδα: Σωτηρίου, Λυμπεράκης, Μαρινάκης, Στούρτζεον, Φαν Ντούινεν, Βούρος, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Καστάνιος, Ντε Γκουζμάν.

Στο β΄μέρος μπήκαν οι: Σηφάκης, Ουές, Πασαλίδης, Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Κοροβέσης, Νοικοκυράκης, Σαρδινέρο, Γρίβας, Νέιρα.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024