Το μενού… γλωσσοδέτης της κυρίας Βούλας στην Ελαφόνησο
Η εκπομπή Κοινωνία ώρα MEGA μας ταξιδεύει μέχρι την μαγευτική Ελαφόνησο.
Στην Ελαφόνησο όλοι έχουν εμβολιαστεί και δεν υπάρχει πρόβλημα με τον κορωνοϊό, τόνισε η σεφ Βούλα Μεντή. Η ίδια διατηρεί εδώ και 45 χρόνια εστιατόριο, στο οποίο πέρασαν διάσημες προσωπικότητες, όπως ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο Βασιλιάς του Βελγίου, η Καρολίνα του Μονακό και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Όσο για την σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, πρόκειται για σωστό γλωσσοδέτη. Το όνομα του πιάτου είναι… γαριδοαστακοκαραβιδοκολοχτυπομακαρονάδα, με τους παρουσιαστές της εκπομπής να προσπαθούν να το αποστηθίσουν.
Στην Κάλυμνο, το φημισμένο νησί των σφουγγαριών, ο Μανώλης Μακρύλος είπε πως «αξίζει να το ζήσει κανείς και να κάνει διακοπές σε αυτό το ήσυχο νησί». Η απόλυτη ησυχία και το καλό φαγητό είναι το σήμα κατατεθέν του νησιού.
- «Πάμε μια βόλτα;»: Τι θα δούμε στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη στο MEGA
- Classic Rock: Το μεγάλο αφιέρωμα για τους Rolling Stones έρχεται την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Int.: Έρχεται αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ
- ΑΕΚ – Μπανταλόνα: Ώρα υπέρβασης και πρόκρισης για την Ένωση
- Πυρ ομαδόν κατά της πρότασης για δόμηση σε περιοχές Natura
- Ο Κάνιε Γουέστ κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου και στη Γαλλία
- Τα ενοίκια «καίνε» το πορτοφόλι των νοικοκυριών – Αποκαλυπτική μελέτη
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο νεαροί που εκβίαζαν φίλο τους για χρήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442