Χαρά Παππά: Ποζάρει με το μαγιό της και «ρίχνει» το Instagram
Οι αναλογίες της ζαλίζουν.
Στην Πάρο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες η Χαρά Παππά. Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM επισκέφθηκε με τις φίλες της το νησί των Κυκλάδων και πέρασε καταπληκτικά.
Ξεκουράστηκε και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα ενώ μοιράστηκε και πολλές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η 26χρονη μάλιστα έκανε και βόλτα με φουσκωτό, κολύμπησε στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και το διασκέδασε με την καρδιά της.
Σε μία από τις αναρτήσεις της την βλέπουμε να φορά το μαγιό της, να ποζάρει και να κόβει την ανάσα στους followers της. Φυσικά τα likes και τα σχόλια έπεσαν «βροχή».
Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:
- Για πρώτη φορά στον Πειραιά η φρεγάτα «Κίμων» – Η στιγμή του ελλιμενισμού της
- Κρήτη: Μυστήριο με ποιον συνομιλούσε ο δράστης μετά τη δολοφονία της 43χρονης – Στο «μικροσκόπιο» οι κινήσεις του 40χρονου
- Οι διαιτητές της Super League έχουν απορίες και η ΚΕΔ πετά την μπάλα στην κερκίδα
- Λάκης Λαζόπουλος: Το σπασμένο δόντι του Τόλη Βοσκόπουλου που του έγινε… έμμονη ιδέα
- Εκατομμυριούχος σκοτώθηκε από ελέφαντες την ώρα που κυνηγούσε αντιλόπες στην Αφρική
- Γιατί έστειλε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο καλάθι με ζυμαρικά στη Νίκι Γκλέιζερ;


