Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΔΕΔΔΗΕ προκήρυξη: Τέλος χρόνου για τις 664 μόνιμες προσλήψεις

ΔΕΔΔΗΕ προκήρυξη: Τέλος χρόνου για τις 664 μόνιμες προσλήψεις

Λήγει την Πέμπτη η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 664 προσλήψεις αορίστου χρόνου στον ΔΕΔΔΗΕ

Εκπνέει η προθεσμία που έχουν οι ενδιαφερόμενοι για να καταθέσουν την αίτηση τους στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ και να διεκδικήσουν μία από τις 664 μόνιμες θέσεις στον ΔΕΔΔΗΕ. Συγκεκριμένα, η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής λήγει την Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 και ώρα 14:00.

Η Εταιρεία «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε.» – ΔΕΔΔΗΕ, στο πλαίσιο τoυ εταιρικού του εκσυγχρονισμού που προβλέπει την ενίσχυση του προσωπικού του με εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων το προσεχές διάστημα, ανακοινώνει ότι προχωρά σε προσλήψεις 664 ατόμων, μέσω προκήρυξης του ΑΣΕΠ.

Αναλυτικότερα, ανακοινώνει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξακοσίων εξήντα τεσσάρων (664) συνολικά θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου (ΣΑΧ), Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις υπηρεσιακές μονάδες της Εταιρίας, σε όλη την επικράτεια.

Σημειώνεται ότι στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης προκηρύσσονται 245 θέσεις, στην κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης 105 θέσεις και στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 314.

Στόχος του ΔΕΔΔΗΕ είναι να ενισχύσει σημαντικά το ανθρώπινο κεφάλαιο προκειμένου να επιτευχθεί με ταχύτερους ρυθμούς ο εκσυγχρονισμός της Εταιρίας και η ψηφιακή του μετάβαση, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους τους Έλληνες πολίτες.

  • Αναλυτικά οι ειδικότητες και η προκήρυξη εδώ.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024