Οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν το τρίτο παιχνίδι με τους Σανς, μειώνοντας σε 2-1 τη σειρά.
Τα «ελάφια» είχαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ξανά σε μεγάλη βραδιά, με τον Greek Freak να δίνει στους φιλάθλους των Μπακς έναν λόγο για να πανηγυρίσουν. Μάλιστα, οι φίλοι των «ελαφιών» βρέθηκαν έξω από το Fiserv Forum, με τις σκηνές να προκαλούν μεγάλη εντύπωση!
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως μαζεύτηκαν 25.000 φίλαθλοι έξω από το Fiserv Forum, με τις εικόνες να κάνουν «χαμό»!
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Ερυθρός Αστέρας φαίνεται πως κινείται για την αντικατάσταση του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, έχοντας εντοπίσει ήδη τον στόχο του.