Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ Μαδρίτης: Και με τη βούλα «Μαδριλένος» ο Γιαμπουσέλε (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης: Και με τη βούλα «Μαδριλένος» ο Γιαμπουσέλε (vid)

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης με κάθε επισημότητα είναι ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε με τους «Μαδριλένους» να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνοντας την απόκτηση του Γκερσόν Γιαμπουσέλε. Οι φετινές εμφανίσεις του Γάλλου φόργουορντ ανάγκασαν πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ να ενδιαφερθούν για την περίπτωσή του με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ήταν εξ΄ αρχής το φαβορί.

Το προηγούμενο διάστημα πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών με τον 25χρονο ψηλό, ωστόσο, εκείνος είχε ως βασική προτεραιότητα το NBA. Από τη στιγμή που δε βρήκε κάτι καλό στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η μετακίνησή του στη Ρεάλ, φάνταζε δεδομένη όπως και συνέβη.

Ο πρώην παίκτης της Βιλερμπάν υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με σκοπό να επανεξετάσει τις ευκαιρίες που μπορεί να του παρουσιαστούν το επόμενο καλοκαίρι από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Φέτος, ο Γιαμπουσέλε μέτρησε στην EuroLeague με τη φανέλα της Βιλερμπάν, 11 πόντους με 52.8% στο δίποντο, 38.4% στο τρίποντο και 71.4% στις βολές, 4.2 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 0.8 κλεψίματα και 11 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης σε 25:07′ και 30 αγώνες.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024