Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βραβεύτηκαν οι αστυνομικοί που εξιχνίασαν τη δολοφονία της Καρολάιν

Βραβεύτηκαν οι αστυνομικοί που εξιχνίασαν τη δολοφονία της Καρολάιν

Τους αστυνομικούς που εργάστηκαν στην υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, βράβευσαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης.

Τους αστυνομικούς που εργάστηκαν στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό στην εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας της από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, βράβευσαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης ευχαρίστησε τους αξιωματικούς και το προσωπικό της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για την αφοσίωσή τους στην υπόθεση που ολοκληρώθηκε με την εξιχνίαση ενός από τα πιο στυγερά εγκλήματα των τελευταίων ετών.

«Σας είμαι ευγνώμων. Δηλώνω ενθουσιασμένος και πραγματικά πολύ χαρούμενος που προΐσταμαι της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία έχει τέτοιου είδους στελέχη, τέτοιους ανθρώπους, αφοσιωμένους στο καθήκον τους, με τόσο μεγάλη γνώση και ταυτόχρονα μεγάλη συνείδηση, υψηλή συνείδηση αποστολής που δύσκολα βρίσκεις στον δημόσιο τομέα» ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη μνεία στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., υπογραμμίζοντας πως χάρη στις δικές του ικανότητες διοίκησης μπόρεσαν οι αξιωματικοί να ασκήσουν τα καθήκοντά τους ευσυνείδητα, ανεξάρτητα, χωρίς πιέσεις και «τελικά να έχουμε θετικά αποτελέσματα».

Από την πλευρά του, ο κ. Καραμαλάκης επισήμανε ότι «από την αρχή ως το τέλος ο χειρισμός της υπόθεσης ήταν υποδειγματικός από τις αρμόδιες Υπηρεσίες και το προσωπικό αυτών και διατράνωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει ικανά και άξια στελέχη και τη δυνατότητα και ικανότητα να διαχειριστεί οποιαδήποτε μορφή εγκλήματος και να διασφαλίσει την προστασία του πολίτη».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. έδωσαν τιμητικές πλακέτες στον διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υποστράτηγο Πέτρο Τζεφέρη και τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, υποστράτηγο Πηνελόπη Μηνιάτη, καθώς και τιμητικούς επαίνους σ τους αξιωματικούς και το προσωπικό της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που εργάστηκαν στην υπόθεση αυτή.

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024