Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα Ιόνια νησιά πήγαν στο Μαρόκο.

Τα Ιόνια νησιά πήγαν στο Μαρόκο.

Κάλεσμα των μαροκινών να επισκεφτούν τα Ιόνια νησιά για τις διακοπές τους απεύθυνε με τον πλέον επίσημο τρόπο η περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Μαρόκο. Η κα Κράτσα κάνει αυτό που πρέπει σε μια μεταβατική λόγω πανδημίας τουριστική σεζόν. Ταξιδεύει και δικτυώνει την περιφέρεια της.

Τον Πρόεδρο της Περιφέρειας Meknes Fes κ. Μostafa Laense, πρώην Υπουργό σε πολλά κυβερνητικά πόστα και Πρόεδρο των Περιφερειών του Μαρόκου, επισκέφθηκε η Ροδη Κρατσα – Τσαγκαροπούλου, στο πλαίσιο του ταξιδιού της στην Fes, έδρα του Ευρωμεσογειακού Πανεπιστημίου, για τις εργασίες του Διοικητικού του Συμβουλίου στις οποίες μετέχει ως μέλος.

Με τον ομόλογό της, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων συζήτησε την διαχείριση του κορονοιού, κυρίως τον αγώνα για εμβολιασμούς, το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου, τις αναπτυξιακές προοπτικές και τις επενδύσεις για την παγκόσμια δέσμευση της πράσινης οικονομίας, τομέας πολύ δυναμικός στο Μαρόκο, όπως και για την δημιουργική και πολιτισμική βιομηχανία, η οποία έχει μεγάλη παράδοση στο Μαρόκο και διεθνή παρουσία.

Αντάλλαξαν επίσης απόψεις για τις μεταρρυθμίσεις που προετοιμάζονται αντίστοιχα στις χώρες τους ως προς την ενίσχυση της περιφερειακής διακυβέρνησης και συμφώνησαν να φέρουν το θέμα αυτό στην ημερήσια διάταξη της Ένωσης των Ευρωμεσογειακών Περιφερειών.

Η Ροδη Κρατσα-Τσαγκαροπούλου παρουσίασε τα πλεονεκτήματα των Ιονίων Νήσων και πρότεινε συντονισμένη συνεργασία στον τουριστικό τομέα.

“Η Βασιλική οικογένεια του Μαρόκου επιλέγει για τις διακοπές της κάθε χρόνο τα Ιόνια νησιά όπως και οι εκάστοτε Πρέσβεις. Αυτό αποτελεί τιμή για εμάς και εγγύηση των ξεχωριστών χαρισμάτων μας. Προσκαλούμε τους μαροκινούς να τα ανακαλύψουν και να τα απολαύσουν” τόνισε η Περιφερειάρχης ξεκινώντας από την πρόσκληση προς τον Περιφερειάρχη κ Laenser.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024