Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρκάς και 3 ακόμη σπουδαίες προσφορές, μαζί με το «Βήμα της Κυριακής»

Αρκάς και 3 ακόμη σπουδαίες προσφορές, μαζί με το «Βήμα της Κυριακής»

Αγοράστε το Βήμα και πάρτε μαζί, Αρκά, CD-ROM: Φορολογική Δήλωση 2021, VITA & BHMAGAZINO

Μεγάλες προσφορές, για τους λάτρεις του σπουδαίου Αρκά αλλά και για όσους θέλουν να ξέρουν τα πάντα για τη φορολογική δήλωση, δίνει το Βήμα της Κυριακής. Αλλά και για όσους θέλουν να περάσουν ξένοιαστες αλλά και ενδιαφέρουσες ώρες διαβάζοντας δύο σημαντικά περιοδικά, το Vita και το BHMAGAZINO.

Οποιος αγοράσει σήμερα το Βήμα θα έχει την ευκαιρία να πάρει μαζί τέσσερις σημαντικές προσφορές.

Συγκεκριμένα:

Αρκάς: Το σημειωματάριο του Καλοκαιριού, CD-ROM: Φορολογική Δήλωση 2021, VITA & BHMAGAZINO

ΑΡΚΑΣ
Το σημειωματάριο του Καλοκαιριού!
Με 80 ξεκαρδιστικά σκίτσα!

Ενα συλλεκτικό σημειωματάριο με τις πιο εμβληματικές δημιουργίες του κορυφαίου έλληνα κομίστα: Θανασάκης, Ξυπνάς μέσα μου το ζώο, Χαμηλές Πτήσεις, Επικίνδυνα νερά, Περιμένοντας τη βροχή!

Αυθόρμητο χιούμορ και απολαυστικές ατάκες σε ένα σπιράλ σημειωματάριο, 160 σελίδων που περιλαμβάνει: ετήσιο ημερολόγιο, παγκόσμιες ημέρες, εορτολόγιο, χρήσιμα τηλέφωνα. 

Το αυθεντικό χιούμορ είναι πιο σπάνιο από όσο θέλουμε να πιστεύουμε. Το δημιουργικό χιούμορ, εκείνο δηλαδή που λαμβάνει και καλλιτεχνική μορφή, αναγνωρίσιμη και δημοφιλή, είναι ακόμη σπανιότερο. Αυτό ακριβώς το πολυδιάστατο πράγμα ενσαρκώνει ο Αρκάς τα τελευταία σαράντα χρόνια.

Γέλιο και προβληματισμός γεννιούνται αδιαχώριστα και εκρηκτικά μέσα από το χιούμορ του Αρκά, αυτό το πολύτροπο, ανελέητο, δηκτικό και πνευματώδες χιούμορ. Κανένας άλλος δεν μας επιτρέπει, όπως ο Αρκάς, να ξεκαρδιστούμε τόσο απελευθερωτικά με τα ανθρώπινα, από την ανοησία και την αυταρέσκεια μέχρι την απελπισία και τον θάνατο. Το χιούμορ του Αρκά μπορεί να εκκινεί από το καθημερινό, το τετριμμένο και μπορεί να αγγίξει το υπαρξιακό, το μεταφυσικό. Ο Αρκάς είναι, αναμφίβολα, μια μοναδική περίπτωση για τα ελληνικά δεδομένα. Η διάρκειά του και η εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν προς το (αφανές) πρόσωπό του διαφορετικές γενιές επιβεβαιώνει του λόγου το ασφαλές. Ας θυμηθούμε, τέλος, τι έχει πει η ποιήτρια Κική Δημουλά για τον Αρκά, ότι «μάς βοηθάει να ανοίγουμε και να κλείνουμε το πικρό τετράδιο της μέρας με την άλλη όψη του δραματικού: το υπέροχα κωμικό».

Μαζί

CD-ROM
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 2021

Συμπληρώστε σωστά, ηλεκτρονικά τη δήλωσή σας, υπολογίστε άμεσα τους φόρους σας και κάντε αυτόματα, την υποβολή του Ε1 στο TAXISnet.

Ακόμη

VITA

Το πρώτο περιοδικό υγείας και ευεξίας, την Κυριακή με «ΤΟ ΒΗΜΑ»!

Το πρώτο περιοδικό υγείας και ευεξίας στην Ελλάδα

Τζένη Καζάκου

Πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίραννα»

Summer dreaming

7 λόγοι για διακοπές

Ψυχοσωματικά

Είναι όλα στο μυαλό μας; 

Κορωνοϊός

Τι γνωρίζουμε για τη μετάλλαξη Δέλτα

Τα μαθηματικά της μακροζωΐας

Face the sun

Γυμναστική με στόχο το αδυνάτισμα

Vita

η ζωή στα καλύτερά της

ΥΓΕΙΑ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ – FITNESS – BEAUTY – MODA

Και

ΒHMAgazino

To “BHMAGAZINO” αυτής της Κυριακής έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του στο Wembley, ακριβώς όπως ολόκληρος ο πλανήτης. Στο εμβληματικό στάδιο της Γηραιάς Αλβιόνας, πραγματοποιείται άλλωστε ο μεγάλος τελικός του Euro 2020, μέσα σε μία πανηγυρική ατμόσφαιρα, το βράδυ της Κυριακής.

Ένα μεγάλο, λαμπερό αθλητικό γεγονός, μια super γιορτή, μετά το πολύμηνο lockdown, λόγω της παγκόσμιας πανδημίας. Το “BHMAGAZINO” παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές και τα γεγονότα μέσα από το δικό του μοναδικό τρόπο.

Το ένθετο περιοδικό της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» θα σας ταξιδέψει όμως και σε άλλους κόσμους μαγικούς. Αποκλειστικές συνεντεύξεις, εντυπωσιακές φωτογραφήσεις, ειδήσεις και θέματα που δεν υπάρχουν αλλού. Ξεφυλλίστε το καλύτερο περιοδικό της ελληνικής αγοράς και απολαύστε μαζί του ένα υπέροχο καλοκαίρι… 

Και στην απλή έκδοση των €2.

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €4,25
(Συμπεριλαμβάνεται τιμή βιβλίου-σημειωματαρίου: «ΑΡΚΑΣ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»: €1,40 

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024