Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεφέλη Φασούλη:  Ακούστε το νέο τραγούδι «Θα Σου Πω Εγώ»  με τον Δημήτρη Μεντζέλο

Νεφέλη Φασούλη: Ακούστε το νέο τραγούδι «Θα Σου Πω Εγώ» με τον Δημήτρη Μεντζέλο

Η Νεφέλη Φασούλη και ο Φοίβος Δεληβοριάς «ντύθηκαν» εκείνη την εποχή και κάλεσαν δύο υπέροχους μελετητές του ωραίου καλτ -τον Δημήτρη Μεντζέλο με τις ασύγκριτες ρίμες του και τη Μαρίνα Δανέζη με τα μαγικά της πλάνα

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου προσωπικού της album με τίτλο «Ο Κόσμος Σου», το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί πολύ, η Νεφέλη Φασούλη μας παρουσιάζει ένα ακόμη τραγούδι από αυτό, με τίτλο «Θα σου πω εγώ» και την συμμετοχή του Δημήτρη Μεντζέλου.

Η Νεφέλη και ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο οποίος έχει γράψει τη μουσική και τους στίχους για όλο το album, μοιράζονται μαζί μας την σκέψη τους για το κομμάτι αυτό:
 «Tο «Θα σου πω εγώ» είναι ένας μουσικός και στιχουργικός φόρος τιμής στο παρεξηγημένο «σκυλάδικο» των τελών του 70.
Στα μαγαζιά πάνω στην Εθνική Οδό που στέγαζαν την κάθε είδους παραβατικότητα, στη ζωή και στην αγάπη. Στέγαζαν επίσης ορισμένα τραγούδια-διαμάντια από συνθέτες που αναγνωρίστηκαν με τον καιρό.»

Η Νεφέλη Φασούλη και ο Φοίβος Δεληβοριάς «ντύθηκαν» εκείνη την εποχή και κάλεσαν δύο υπέροχους μελετητές του ωραίου καλτ -τον Δημήτρη Μεντζέλο με τις ασύγκριτες ρίμες του και τη Μαρίνα Δανέζη με τα μαγικά της πλάνα- να μπουν κι αυτοί στην χρονομηχανή με χιούμορ, με τρέλα και με πολλή αγάπη για το είδος. Το αποτέλεσμα είναι ένα video που ντύνει ιδανικά το «άσμα» που δημιούργησαν η Νεφέλη, ο Φοίβος και ο Δημήτρης φωτίζοντας μια ακόμη πτυχή του πολύπλευρου κόσμου της πρώτης.

Οι άνθρωποι έχουν πτυχές ρομαντικές, λιγότερο ρομαντικές, εσωστρεφείς και εξωστρεφείς και η Νεφέλη Φασούλη τις ξεδιπλώνει μία – μία μπροστά μας απενοχοποιώντας άλλοτε την απόλαυση ενός μελαγχολικού τραγουδιού κι άλλοτε την αγάπη της για το καλτ που έχει γαλουχήσει τόσες γενιές.

Δείτε το βίντεο

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024