Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Τα είπαν Καρυπίδης – Ντιαγέ

Άρης: Τα είπαν Καρυπίδης – Ντιαγέ

Ο διεθνής Σενεγαλέζος μέσος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και είχε συνάντηση με τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ Άρης.

Πολύ κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση η οποία θα τον ανεβάσει επίπεδο και θα ενισχύει σημαντικά το ρόστερ του φαίνεται ότι είναι ο Άρης.

Ο Μπαντού Ντιαγέ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και είχε συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Βασικό αντικείμενο της κουβέντας ανάμεσα στον διεθνή Σενεγαλέζο μέσο και τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ Άρης, ήταν η επικείμενη συνεργασία τους.

Όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιο του και να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου. Ο Εντιαγέ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Τουρκία ενώ τελείωσε την περσινή σεζόν στην Αλ Αΐν.

Ο 30χρονος χαφ άρχισε την καριέρα του στη Σενεγάλη και το 2013 μεταγράφηκε στη Νορβηγία και πιο συγκεκριμένα στην Μπόντο Γκλιμτ όπου… έφτιαξε όνομα καθώς αγωνίστηκε σε 114 παιχνίδια και είχε 31 γκολ και 14 ασίστ.

Η Άνκαρασπορ επένδυσε ποσό 300.000 ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του και δικαιώθηκε πανηγυρικά καθώς πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με 75 συμμετοχές, 18 γκολ και επτά ασίστ. Ακολούθησε η πώλησή του στη Γαλατάσαραϊ η οποία – σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ – ξεπέρασε τα 7.000.000 ευρώ.

Στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν έμεινε πολλούς μήνες καθώς κι αυτή τον παραχώρησε στη Στόουκ Σίτι έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ, στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου 2017-18. Πέρυσι άρχισε τη χρονιά στην τουρκική Καραγκουμρούκ (δανεικός από τη Στόουκ) για να ακολουθήσει η πώλησή του στην Αλ Αΐν για 3.5 εκατομμύρια ευρώ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024