Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Goldman Sachs: Ποιον «βλέπει» νικητή του Euro 2020

Goldman Sachs: Ποιον «βλέπει» νικητή του Euro 2020

Οι αναλυτές της τράπεζας ποντάρουν σε νίκη της Αγγλίας στον τελικό της Κυριακής, αν και είχαν υποτιμήσει εξαρχής την πορεία τόσο των Άγγλων όσο και των Ιταλών

Χαρμόσυνα νέα για τους οπαδούς της Αγγλίας επιφυλάσσει η Goldman Sachs, η οποία στην πρόβλεψη της για το αποτέλεσμα του τελικού του Euro, την ερχόμενη Κυριακή, «βλέπει» επικράτηση της εθνικής τους ομάδας σε ποσοστό 58%.

Αν η Goldman Sachs επιβεβαιωθεί, η Αγγλία θα πάρει το πρώτο τρόπαιο εδώ και 55 χρόνια και μάλιστα θα έχει το προνόμιο αυτό να συμβεί στο έδαφός της, στο γήπεδο του Γουέμπλεϊ.

Το τελευταίο εξάλλου είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που οι αναλυτές της Goldman δίνουν σαφές προβάδισμα στα «τρία λιοντάρια».

Πάντως, η μάχη της κόντρα στους Ιταλούς δεν θα είναι εύκολη, με το μοντέλο της αμερικανικής τράπεζας να κάνει λόγο για νίκη των Άγγλων με 2-1, στην παράταση.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως η Goldman δεν «πόνταρε» εξαρχής στην Αγγλία. Η πρώτη της πρόβλεψη με την έναρξη του Euro ήταν πως το κύπελλο θα «σήκωνε» η εθνική Βελγίου, την οποία απέκλεισαν οι Ιταλοί στα προημιτελικά. Μάλιστα, είχε εκτιμήσει πως οι «ατζούρι» θα αποκλείονταν στα ημιτελικά από τους Ισπανούς.

Με δεδομένα τα στοιχεία αυτά, οι Ιταλοί μάλλον έχουν λόγους να ελπίζουν πως η Goldman Sachs, που τους είχε ήδη υποτιμήσει, θα πέσει και πάλι… έξω στις προβλέψεις της για τον τελικό της Κυριακής. Αν και με τον ίδιο τρόπο είχε υποτιμήσει σε πρώτο στάδιο και τους Άγγλους, καθώς είχε θεωρήσει πως η έτερη ομάδα του τελικού, μαζί με το Βέλγιο, θα ήταν η Πορτογαλία.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024