Kαμπάνια προβολής της Σίφνου υλοποίησε και τρέχει ο δήμος Σίφνου σε 17 σταθμούς του Μετρό Αττικής, μεταξύ άλλων σε Σύνταγμα, Πανόρμου, Μοναστηράκι, Μέγαρο Μουσικής, Πανεπιστήμιο. Η δράση προβολής του νησιού θα είναι για 28 ημέρες και στόχος είναι η ανάδειξη της γαστρονομίας, του φυσικού κάλλους, των δραστηριοτήτων και των αρχαιολογικών και πολιτιστικών θησαυρών του προορισμού, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Μέσα από έξυπνα λογοπαίγνια και όμορφες φωτογραφίες η Σίφνος θα επιχειρήσει να μαγνητίσει το βλέμμα των δεκάδων χιλιάδων επιβατών και δυνητικών ταξιδιωτών του Μετρό» σχολιάζει η δήμαρχος του Σίφνου, Μαρία Ναδάλη.

Η παραπάνω δράση έρχεται να ενισχύσει το πρόσφατο κάλεσμα του δήμου με τη δημιουργία βίντεο κλιπ και τραγουδιού με τίτλο «όσα το νησί αγγίζει» που πρωταγωνιστεί η Σίφνος.

Στο μεταξύ, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, τις ακρογιαλιές της Σίφνου αναδεικνύει το περιοδικό της Γαλλίας για τη φύση ,το GEO.

Σε ειδική ενότητα της ιστοσελίδας https://video.geo.fr/voyage/grece-les-plus-belles-plages-de-lile-de-sifnos_7982 γίνεται αναφορά στις παραλίες της, τη γαστρονομία και τα μοναστήρια της.

Πηγή: ΑΠΕ