Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι Κυκλάδες πρωταγωνίστριες στη λίστα του Conde Nast Traveller

Οι Κυκλάδες πρωταγωνίστριες στη λίστα του Conde Nast Traveller

Tο Conde Nast Traveller εκθειάζει 5 Κυκλαδίτικά νησιά που το καθένα αντιστοιχεί σε διαφορετικούς τύπους ταξιδιωτών. Το ταξίδι στις Κυκλάδες ξεκινάει με τη Σίφνο, ακολουθεί η Σέριφος, η Ίος, η Νάξος και καταλήγει στην 'Ανδρο.

«Τώρα πολύ περισσότερο από ποτέ, οι Βρετανοί ταξιδιώτες έχουν ανάγκη από έναν ασφαλή προορισμό για να γεμίσουν ενέργεια, να αποσυνδεθούν από την καθημερινότητα και τελικά να εμπνευστούν. Η Ελλάδα και ειδικά οι Κυκλάδες αποτελούν την ιδανική λύση για να αναζητήσουν οι ταξιδιώτες τη δική τους γωνιά για διακοπές και να αφεθούν στο χαλαρό ρυθμό της Μεσογείου, απολαμβάνοντας ξεχωριστές εμπειρίες». Με τον τρόπο αυτό ξεκινά το Conde Nast Traveller, το δημοσίευμά του για την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο του νέου στοχευμένου προγράμματος προβολής του Γραφείου ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας, το Conde Nast Traveller εκθειάζει 5 Κυκλαδίτικά νησιά που το καθένα αντιστοιχεί σε διαφορετικούς τύπους ταξιδιωτών. Το ταξίδι στις Κυκλάδες ξεκινάει με τη Σίφνο, ακολουθεί η Σέριφος, η Ίος, η Νάξος και καταλήγει στην ‘Ανδρο.

Αναφορικά με την εξέλιξη των κρατήσεων σε αυτά οι εκτιμήσεις φορέων των νησιού κάνουν λόγο για υψηλές πληρότητες την περίοδο του Αυγούστου. Ειδικά για ‘Ανδρο αναμένονται πληρότητες έως και 100% τον Αύγουστο. Αντίστοιχη εικόνα αναμένεται και για τη Νάξο.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024