Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απόλυτο viral ο γιος Καρβέλα - Πάνια με το τραγούδι «Κολυμπάω και γ@μ@ω»

Απόλυτο viral ο γιος Καρβέλα – Πάνια με το τραγούδι «Κολυμπάω και γ@μ@ω»

«Κολυμπάω και γ@μ@ω», είναι ο τίτλος του τραγουδιού που βρίσκεται στα ελληνικά ίντερνετς εδώ και λίγα χρόνια, αλλά επέστρεψε δυναμικά στην επικαιρότητα κλέβοντας τις καρδιές των χρηστών των social media

Το καλοκαίρι αποτελεί σταθερά έμπνευση για τραγουδιστές, στιχουργούς και συνθέτες, πρωταγωνιστώντας σε τίτλους επιτυχημένων τραγουδιών.

Θα έλεγε κανείς ότι πλέον έχουμε ακούσει κάθε πιθανό τραγούδι που θα μπορούσε να βγει αφιερωμένο σε αυτήν την εποχή, ωστόσο ο γιός του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια αποφάσισε να αφήσει το δικό του ύφος στην κορεσμένη καλοκαιρινή θεματολογία δημοφιλών τραγουδιών.

«Κολυμπάω και γ@μ@ω», λοιπόν, είναι ο τίτλος του τραγουδιού που βρίσκεται στα ελληνικά ίντερνετς εδώ και λίγα χρόνια, αλλά επέστρεψε δυναμικά στην επικαιρότητα κλέβοντας τις καρδιές των χρηστών των social media.

Ο γιος του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια, αν και μόλις 13 ετών, είναι γνωστός youtuber και είχε κυκλοφορήσει το εν λόγω τραγούδι, δύο χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 2019. Ωστόσο, όπως φαίνεται, το καλοκαίρι «έπαιξε» τον ρόλο του, αφού οι στίχοι του τραγουδιού παραπέμπουν σε αυτό κι έτσι κάποιοι το ανακάλυψαν με χρονοκαθυστέρηση και το έκαναν ετεροχρονισμένα ένα από τα hit του φετινού καλοκαιριού.

Ιδιαίτερη απήχηση έχει σε άτομα της ηλικιακής του ομάδας, οι οποίοι το έχουν κάνει «γνωστό» μέσω της εφαρμογής TikTok.

Ο Ak (ANKAR) είναι ένα νέο ταλέντο που ανοίγει τα φτερά του στο YouTube και τα πρώτα βήματά του στο χώρο της μουσικής φαίνεται πως πιάνουν τόπο.

Το AK αντιπροσωπεύει τα αρχικά του ονόματος και του επίθετού του, Αντρέας Καρβέλας.

Όπως μαρτυράει κι ο λογαριασμός του στο Instagram, έχει σαν είδωλα τράπερς όπως Snik και Hawk, εξού και οι πρώτες του προσπάθειες στο χώρο της μουσικής.

Η στροφή του μικρού ΑΚ σε αυτό το είδος μουσικής και στίχου ήταν προδιαγεγραμμένη από πολύ νωρίς.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024