Στιγμές τρόμου έζησε μια 21χρονη στου Ζωγράφου όταν της επιτέθηκε ένας άνδρας για να τη βιάσει.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τη μια το βράδυ της 6ης Ιουλίου όταν η κοπέλα κατέβηκε από το σπίτι της για να πάει σε μίνι μάρκετ.
Όπως είπε στους αστυνομικούς ξαφνικά ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Μπισκίνη και Τραυλαντώνη αντιλήφθηκε ένα άτομο να την ακολουθεί αλλά πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει τι γίνεται ο άγνωστος άνδρας της όρμηξε.
Κατά την κατάθεση της 21χρονης ο νεαρός έβαλε το χέρι κάτω από τη φούστα της και τη θώπευσε στα γεννητικά της όργανα.
Κάποια στιγμή, μάλιστα, την έριξε και κάτω σε μια προσπάθεια να τη βιάσει με την κοπέλα να βάζει τις φωνές με αποτέλεσμα ο δράστης να τρομάξει και να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η κοπέλα περιέγραψε των αγνώστων στοιχείων δράστη ως άνδρα νεαρής ηλικίας, μετρίου αναστήματος με μαύρα ίσια μαλλιά που φορούσε μαύρα ρούχα αλλά και μαύρη μάσκα.
Σύμφωνα με ανθρώπους της γειτονιάς, έχουν γίνει τέσσερις παρόμοιες επιθέσεις στην περιοχή.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων