Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το Μικρολίμανο «χορεύει» σε ρυθμούς Red Bull Art of Motion - Δύο Έλληνες στον τελικό του Σαββάτου

Το Μικρολίμανο «χορεύει» σε ρυθμούς Red Bull Art of Motion – Δύο Έλληνες στον τελικό του Σαββάτου

Με ρεκόρ συμμετοχών και με ελληνική πρόκριση «έκλεισε» την Τετάρτη (07/07) η κορυφαία 18άδα του μεγάλου τελικού του Red Bull Art Of Motion 2021 που θα γίνει στον Πειραιά, το Σάββατο 10 Ιουλίου!

Ο κορυφαίος freerunning θεσμός επιστρέφει στην Ελλάδα, έπειτα από απουσία τριών ετών και… πιάνει λιμάνι σε μια ολοκαίνουρια τοποθεσία, στο Μικρολίμανο.

Εκεί, οι καλύτεροι αθλητές και καλύτερες αθλήτριες freerunning από όλον τoν κόσμο θα παρουσιάσουν τα καλύτερα tricks τους πάνω στα καταστρώματα δύο πανέμορφων ιστιοφόρων σκαφών, με στόχο το μεγάλο έπαθλο.

Την Τετάρτη (07/07) έλαβε χώρα ο Onsite Qualifier στην πλατεία Αλεξάνδρας, στον Πειραιά.

Σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών, πάνω από 120 freerunners αψήφησαν τον καυτό ήλιο και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ύστερα από άπειρα tricks, runs και περίπλοκες φιγούρες που εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους, η κριτική επιτροπή κατέληξε στους 3 αθλητές -τον Travis Verky, τον Έλληνα Ιωακείμ Θεοδωρίδη και τον Jarrod Luty- που ξεχώρισαν, συμπληρώνοντας έτσι και τη 18άδα του μεγάλου τελικού.

Αυτό σημαίνει ότι, εκτός από τον παγκοσμίου φήμης αθλητή και καμάρι της Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Κυρσανίδη, θα υπάρχει και δεύτερη ελληνική παρουσία φέτος στον τελικό, πράγμα που δείχνει ότι το επίπεδο των αθλητών στην Ελλάδα έχει ανέβει κατακόρυφα και αποδεικνύει ότι οι Έλληνες έχουν αγκαλιάσει το εντυπωσιακό αυτό άθλημα.

Στον τελικό του θεσμού οι 3 νικητές του Onsite Qualifier θα βρουν τους κορυφαίους έξι αθλητές και έξι αθλήτριες που έχουν προκριθεί μέσα από τον Online Qualifier, αλλά και τους τρεις καλύτερους του Red Bull Art Of Motion 2019.

Όλοι περιμένουν με αγωνία τον τελικό του θεσμού όπου η σπουδαία 18άδα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό, κάνοντας τα πιο εντυπωσιακά άλματα, tricks και flips και προσφέροντας ένα μαγευτικό υπερθέαμα στους θεατές.

Θα καταφέρουν τα φαβορί να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά ή θα δούμε μεγάλες εκπλήξεις; Όλα θα φανούν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου!

Με τη συνδιοργάνωση του Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου Πειραιά

Δείτε το ζωντανά: Το Red Bull Art of Motion, με υποστηρικτές το WHAT’S UP της COSMOTE και τη MINI, θα μεταδοθεί ζωντανά στις 10 Ιουλίου από το MEGA και την COSMOTE TV στο κανάλι COSMOTE SPORT 6HD.

Tην ίδια στιγμή εντυπωσιακές εικόνες θα κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσα από το www.redbullartofmotion.com, και το Red Bull TV (διαθέσιμο για τηλεοράσεις με σύνδεση στο internet, κονσόλες gaming, κινητά και άλλα. Για πλήρη λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών: redbull.tv/apps.

Ακολούθησε τη δράση: www.redbullartofmotion.com & www.facebook.com/rbafm #redbullartofmotion

Η λίστα των αθλητών Red Bull Art of Motion 2021:

Υπό την αιγίδα υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024