Ο δράστης νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο του Βενιζέλειου νοσοκομείου στην απομόνωση

Σε κατάσταση σοκ η νοσηλεύτρια στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης. Προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από την απίστευτη επίθεση ασθενούς σε κατάσταση παροξυσμού.

Ήταν το βράδυ της Τρίτης στο Βενιζέλειο όταν ο ασθενής άρχισε να σπάει τα πάντα στον θάλαμο, πριν αρπάξει από τον λαιμό την αποκλειστική νοσηλεύτρια, προσπαθώντας να την πνίξει…

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost.gr, από τη μανία του έξαλλου ασθενούς δεν γλίτωσε ούτε ο συνοδός του από κοινωνική δομή.

Μετά από όλα αυτά, ο δράστης νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο του Βενιζέλειου νοσοκομείου στην απομόνωση, ενώ στη νοσηλεύτρια χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια μετά τον τραυματισμό της.

«Τραγική εμπειρία! Είκοσι χρόνια σε αυτόν τον χώρο και τι δεν έχουμε αντιμετωπίσει. Αυτό όμως το περιστατικό ήταν πρωτοφανές», περιγράφει σοκαρισμένη στο Cretapost.gr, η αποκλειστική νοσοκόμα Δ.Π.

Ο συγκεκριμένος ασθενής νοσηλευόταν με κατάγματα καθώς είχε πέσει από μεγάλο ύψος. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι είχε σοβαρά τραύματα κυρίως στο κεφάλι, καθετήρες και ορούς, κατάφερε να σηκωθεί και να σπάσει την τζαμαρία, να κατεβάσει τις κουρτίνες και να επιτεθεί προτού τελικά τον ακινητοποιήσουν.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr