Στις 7 Ιουλίου, ο Virgil Abloh παρουσίασε τη συλλογή του Louis Vuitton Men’s Fall / Winter 2021 σε έναν χώρο τέχνης και πολιτισμού που ονομάζεται Art Bunker B39 στο Bucheon, λίγο έξω από τη Σεούλ.

Για πρώτη φορά, οι παγκόσμιοι πρεσβευτές του οίκου BTS συμμετείχαν στο σόου, προσθέτοντας μια επιπλέον διάσταση στην πασαρέλα. «[Η συλλογή] διερευνά τις ασυνείδητες προκαταλήψεις που υπάρχουν στη ψυχή μας από τους αρχαϊκούς κανόνες της κοινωνίας. Προκαθορισμένες αντιλήψεις, εμπνέουν τις προοπτικές μας με ανθρωπογενείς μύθους που συνδέονται με τη γενετική των ανθρώπων, των ιδεών και της τέχνης », ανέφερε το σημείωμα στο πρόγραμμα της νέας συλλογής.

Σε σκηνοθεσία του Jeon Go-woon, στην ταινία της συλλογής πρωταγωνιστούν οι σουπερσταρ Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V και Jungkook ντυμένοι με τα τελευταία σχέδια της ετικέτας. Η εντυπωσιακή συλλογή διαθέτει 34 νέες εμφανίσεις, τις οποίες το συγκρότημα BTS παρουσίασε με μοναδικό τρόπο. Στα standouts περιλαμβάνονται RM σε ένα πράσινο ριγέ πουκάμισο και γραβάτα κάτω από ένα μακρύ μποξ ριγέ παλτό μικρά αεροπλάνα για κουμπιά. Αλλού, ο Suga εμφανίζεται φορώντας μια πιο μοντέρνα έκδοση του παλτού του RM με μια λευκή και πράσινη τσάντα με τη φράση, «στο ίδιο μέρος, την ίδια στιγμή».

Εν τω μεταξύ, ο J-Hope έλαμψε με ένα γκριζωπό μπλε κοστούμι καλυμμένο με ένα έντονο μοτίβο μαζί με γραφικά των αιγυπτιακών πυραμίδων.

Δείτε το βίντεο