Ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Γιώργος Χαλκιαδάκης μίλησε για την κατάσταση του 16χρονου που πλέον νοσηλεύεται εκτός ΜΕΘ.
Όπως ανέφερε ο κ. Χαλκιαδάκης στον τηλεοπτικό σταθμό CRETA, ο 16χρονος νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική, η γενική κατάσταση είναι καλή και είναι απύρετος.
«Τα ζωτικά του σημεία είναι καλά και περιμένουμε να δούμε τη νευρολογική του εξέλιξη. Η κάκωση στο νωτιαίο μυελό είναι σοβαρή και θα δούμε τι προβλήματα θα έχει. Είναι νωρίς ακόμη για να κρίνουμε την νευρολογική του κατάσταση, κυρίως των κάτω άκρων αλλά είναι θέμα ημερών».
«Έχει μπροστά του ένα Γολγοθά. Η κρίσιμη κατάσταση στην οποία ήταν έχει ξεπεραστεί κατά ένα ποσοστό, τώρα περιμένουμε να δούμε ποιες είναι οι νευρολογικές διαταραχές που θα έχει το παιδί. Πάντως έχει μια σοβαρή βλάβη στο νωτιαίο μυελό».
Ο κ. Χαλκιαδάκης πρόσθεσε πως πρόκειται για ένα γεροδεμένο παιδί, το οποίο έχει κουράγιο. «Έχει καλή επαφή, βλέπει ότι έχει πρόβλημα αλλά λέει εντάξει θα το πολεμήσω και πρέπει να του δώσουμε όλοι τη συμπαράσταση μας»
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).