Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: «Αμαρτωλοί» για τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία όσοι δεν εμβολιάζονται

Κοροναϊός: «Αμαρτωλοί» για τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία όσοι δεν εμβολιάζονται

Ο Μητροπολίτης Ιλαρίων, επικεφαλής του τμήματος εξωτερικών εκκλησιαστικών υποθέσεων του Πατριαρχείου της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρωσίας, ανέφερε πως όσοι δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν φέρονται εγωιστικά και εξήγησε ότι οι ενορίτες του τού εξομολογούνται συχνά πως μετανιώνουν που δεν εμβολιάστηκαν

Όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν κατά του κοροναϊού είναι αμαρτωλοί και θα ζητούν μετάνοια για το υπόλοιπο της ζωής τους, σύμφωνα με τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία.

Ο Μητροπολίτης Ιλαρίων, επικεφαλής του τμήματος εξωτερικών εκκλησιαστικών υποθέσεων του Πατριαρχείου της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρωσίας, ανέφερε πως όσοι δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν φέρονται εγωιστικά και εξήγησε ότι οι ενορίτες του τού εξομολογούνται συχνά πως μετανιώνουν που δεν εμβολιάστηκαν.

«Όλη τη ζωή σου πρέπει να παλέψεις με την αμαρτία που διέπραξες. Η αμαρτία είναι να σκέφτεσαι τον εαυτό σου αντί να σκέφτεσαι άλλους ανθρώπους» επεσήμανε ο ρώσος μητροπολίτης, όπως μεταδίδει το Sputnik.

«Είμαστε υπεύθυνοι – ο καθένας μας – όχι μόνο για τους εαυτούς μας και όχι μόνο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και για όλους εκείνους που έρχονται σε επαφή μαζί μας» υποστήριξε με έμφαση.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024