Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάκης Κατσούλης: Απαντά αν έχει ασκήσει βία στην Μαριαλένα

Σάκης Κατσούλης: Απαντά αν έχει ασκήσει βία στην Μαριαλένα

Ο νικητής του Survivor ξεκαθαρίζει τη θέση του.

Το Survivor ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (5/7), με τον Σάκη Κατσούλη να είναι ο μεγάλος νικητής. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν επιχειρηματίας, που το όνομά του σχολιάστηκε ιδιαιτέρως κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο, ήταν σήμερα καλεσμένος στο Love it και μίλησε για όλους και για όλα.

Αφού αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το ριάλιτι επιβίωσης  έκανε ειδική μνεία στη σχέση του με την Μαριαλένα και ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν της έχει ασκήσει βία.

«Δεν έχω καμία σχέση με καμία μορφή βίας. Νομίζω ότι φαίνεται, δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν ξέρω καν τη λέξη βία. Δεν το αντιλαμβάνομαι καν. Και που μπαίνει στα αυτιά μου είναι πολύ αρνητικό. Ούτε καν με τριαντάφυλλα δεν χτυπάμε μια γυναίκα. Εννοείται πως είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα. Αυτός ήταν και ο λόγος που έπαθα την έκρηξη τότε. Είχε χρησιμοποιηθεί αυτό στη συζήτηση που είχε γίνει μέσα», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Όπως γνωρίσατε τη Μαριαλένα, θεωρείτε ότι θα ήταν ένας χαρακτήρας που θα δεχόταν οποιαδήποτε μορφή βίας; Δεν μιλάμε για βία σωματική, ούτε καν. Πατάει στα πόδια της 100% και είναι πολύ δυναμική».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024