Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ευτυχισμένη με τη νίκη του Σάκη – Η συγκινητική ανάρτησή της
Δείτε τι έγραψε στο Instagram η πρώην παίκτρια του Survivor.
Αυλαία έριξε το βράδυ της Δευτέρας (5/7) το Survivor, με τον Σάκη Κατσούλη να σηκώνει το τρόπαιο και να κερδίζει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. Δεύτερος βγήκε ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος δεν φάνηκε να στεναχωρήθηκε με την εξέλιξη αυτή.
Λίγες ώρες μετά το τέλος του τελικού, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση, με την οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη νίκη του Σάκη.
«Τα έλεγα εγώ Σάκη Κατσούλη. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για τη στήριξή του» έγραψε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, η οποία ανέβασε παράλληλα ένα βίντεο με highlights εκείνης και του νικητή από τον Άγιο Δομίνικο.
Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:
- Ισραήλ: «Σε υψηλή ετοιμότητα» για το Ιράν και σε «συντονισμό» με τις ΗΠΑ
- ΕΕ – ΗΠΑ: «Στοίχημα με ρίσκο» αποκαλεί ο CEO της UBS την αποεπένδυση από την αμερικανική οικονομία
- Ο Τραμπ είχε μια «πολύ σημαντική τηλεφωνική επικοινωνία» με τον Ερντογάν που «συμπαθεί πολύ»
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο, το 7ο, των ΗΠΑ στην Καραϊβική
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»