Την ώρα που το κίνημα των αρνητών του κοροναϊού και των αντιεμβολιαστών παραμένει ισχυρότερο από ποτέ, η Άντζυ Σαμίου εξέφρασε απόψεις φαινομενικά λογικές μεν, δυνητικά επικίνδυνες δε.

Με αφορμή τις αμφιβολίες των πολιτών αναφορικά με τις παρενέργειες του εμβολιασμού, η τραγουδίστρια εξέφρασε την άποψη ότι όσοι «φοβούνται» να εμβολιαστούν δεν είναι απαραίτητα αρνητές της πανδημίας και των εμβολίων, αλλά ανησυχούν για τις διάφορες επιστημονικές απόψεις που έχουν διατυπωθεί έως τώρα.

Μάλιστα, ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχεται ότι δεν έχει κάνει ακόμη το εμβόλιο του κοροναϊού, αναφέροντας: «δεν επιτρέπουμε να δοκιμάζονται πάνω μας με κίνδυνο της ζωής μας τα προϊόντα των φαρμακευτικών».

Πράγματι, τα επιχειρήματα που προβάλλει είναι εύλογα: είναι λογικό πολύς κόσμος να έχει άγχος και δεύτερες σκέψεις αναφορικά με τα εμβόλια.

Ωστόσο, η συντριπτική πλειονότητα των επιστημόνων έχει τονίσει ότι το ρίσκο των παρενεργειών του εμβολίου είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με τον κίνδυνο να νοσήσει κάποιος σοβαρά με κοροναϊό και να χρειαστεί να νοσηλευτεί, επιφορτίζοντας έτσι και το σύστημα υγείας. Σε τόσα εκατομμύρια εμβολιασμούς ανά τον κόσμο, αυτοί που εμφάνισαν σοβαρές παρενέργειες είναι μερικές χιλιάδες – κάτι που στατιστικά είναι αναμενόμενο για όλα τα φαρμακευτικά σκευάσματα.

Συνεπώς, ο κοροναϊός αντιμετωπίζεται καλύτερα με τα εμβόλια και με την επιστήμη και όχι με την τρομολαγνεία μέσα από τα social media.

Δείτε την ανάρτηση της Άντζυς Σαμίου:

«Ξέρετε κάτι; κάποιοι από εμάς δεν είμαστε γενικά αντιεμβολιαστές, δεν είμαστε αρνητές της επιδημίας και αμφισβητίες του κορονοιού. Αλλά δεν επιτρέπουμε να δοκιμάζονται πάνω μας με κίνδυνο της ζωής μας τα προϊόντα των φαρμακευτικών! Όταν μάλιστα πολλοί επιστήμονες στον κόσμο έχουν μιλήσει για την επικινδυνότητα τους για τώρα και για το μέλλον. Κάνετε λοιπόν εσείς ότι θέλετε, αγνοείστε τους καθημερινούς θανάτους νέων ανθρώπων από τις παρενέργειες και αφήστε μας ήσυχους να αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Εγώ προσωπικά τηρώ τις προφυλάξεις και την υγιεινή για τον εαυτό μου και τους άλλους!» αναφέρει στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο