Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Λιγνάδης: Απολογείται για δύο νέες κατηγορίες βιασμού – Τι απαντά ο αδελφός του

Δημήτρης Λιγνάδης: Απολογείται για δύο νέες κατηγορίες βιασμού – Τι απαντά ο αδελφός του

Ο ίδιος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τις 8 Ιουλίου, ώστε να προετοιμάσει την απολογία του έναντι των καταγγελιών για βιασμό ενός ανηλίκου, κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης και ενός ενήλικου, που τον έφεραν αντιμέτωπο, έπειτα από εισαγγελική έρευνα, με τις δύο νέες διώξεις για σεξουαλική βία

Την Πέμπτη 8 Ιουλίου θα απολογηθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, ενώπιον της 19ης Τακτικής Ανακρίτριας για τις δύο νέες κατηγορίες βιασμού που του έχουν απαγγελθεί μετά την προφυλάκισή του τον περασμένο Φεβρουάριο.

Οι δύο δικογραφίες σχηματίστηκαν μετά την καταγγελία 24χρονου σήμερα άνδρα, ο οποίος λίγες ημέρες μετά την προφυλάκιση του κατηγορουμένου κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι πριν από επτά χρόνια βιάστηκε από τον καλλιτέχνη δύο φορές και την καταγγελία άνδρα για βιασμό που υπέστη, το 2018 που ήταν ενήλικος, στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dikastikoreportaz.gr, ο ίδιος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τις 8 Ιουλίου, ώστε να προετοιμάσει την απολογία του έναντι των καταγγελιών για βιασμό ενός ανηλίκου, κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης και ενός ενήλικου, που τον έφεραν αντιμέτωπο, έπειτα από εισαγγελική έρευνα, με τις δύο νέες διώξεις για σεξουαλική βία.

Ο καλλιτέχνης κρατείται για την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου κατά συρροή, ύστερα από καταγγελίες δύο παθόντων.

Τι απαντά ο αδερφός του

Ο αδελφός του προσωρινά κρατούμενου σκηνοθέτη Γιάννης Λιγνάδης, μιλώντας στην εκπομπή του STAR Αλήθειες με τη Ζήνα, ανέφερε ότι δεν έχουν ακόμα συναντηθεί.

«Θα απαντήσει σε αυτά τα έωλα και αβάσιμα που έχουν ειπωθεί» είπε ο ίδιος και εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι κατηγορίες θα καταπέσουν.

Παράλληλα, ο Γιάννης Λιγνάδης είπε ότι ο αδελφός του κρατά μια αξιοπρεπή στάση, είναι σε καλή κατάσταση ενώ αναφέρθηκε στην περίπτωση να καταγράψουν την περιπέτεια που αντιμετωπίζει ο προφυλακισμένος πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024